Lectură de 2 minute

21 Feb 2023 - Știri și Noutăți

PAUL lansează noi sortimente de croissante și dă startul ofertelor pentru luna martie

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

PAUL lansează  în brutăriile sale una dintre cele mai populare promoții la 7 sortimente de croissante din meniu: până la finalul lunii martie, la oricare două croissante achiziționate, clienții îl primesc pe al treilea din partea casei. Cu ocazia lansării ofertei de 2+1 la gama de croissante, PAUL completează meniul cu noi sortimente de produse sărate și dulci.

Sursa foto: PAUL România/ Facebook

Noutatea din meniu este Croissantul Caramel Salé, cu umplutură de cremă de patiserie cu caramel sărat. În plus, PAUL reintroduce și o variantă sărată a produsului de origine franțuzească – Croissant au Thon, cu ton și ou fiert.

Croissantul este unul dintre cele mai populare produse din brutăriile PAUL, fiind cunoscut pentru textura sa aerată și pufoasă.

PAUL pune la dispoziție o selecție de croissante potrivite pentru orice gust și preferință, în două colecții de dulce și sărat - Collection Sucrée și Collection Salée.

Pentru iubitorii de deserturi, brutăriile PAUL lansează în ediție limitată Croissant Caramel Salé, o delicatesă ce îmbină armonios cele două gusturi de dulce și sărat, prin crema de patiserie cu caramel sărat și toppingul de caramel. Colecția se remarcă și prin alte două deserturi irezistibile: Croissant Pistache Chocolat, cu cremă de ciocolată și fistic, Croissant Crème et Framboise, cu cremă de patiserie și zmeură.

Clienții care preferă o gustare sărată, pot alege din cele 4 sortimente puse la dispoziție în Collection Salée: Croissant Chèvre Graines, cu semințe, brânză de capră, roșii uscate și rucola, Croissant Jambon Fromage, cu șuncă și Emmentaler și Croissant Saumon, cu cremă de brânză și somon afumat. În cadrul colecției, PAUL readuce în meniu și sortimentul de Croissant au Thon, cu ton și ou fiert.

Campania 2+1 din partea casei la sortimentele de croissante este disponibilă în toate brutăriile PAUL din Bucureşti și Constanţa, inclusiv în cele de tip chariot, până la sfârșitul lunii martie 2023.

Cu o tradiție de peste 130 de ani, PAUL deține aproape 800 de brutării în întreaga lume. Istoria PAUL începe în Franța, încă din 1889, cu o brutărie și patiserie de familie. În România, lanțul de brutării PAUL este prezent începând cu anul 2008 și deține actualmente 14 brutării. Acestea se găsesc în București (Dorobanți, Universitate, Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Mega Mall, ParkLake) și Constanța (City Park Mall). În București există și locații de tip chariot amplasate în București Mall, Bucharest One, Băneasa Shopping City, Sun Plaza și Plaza România.

Citeste si:
Brandul românesc MIZAR deschide un nou magazin
Brandul românesc MIZAR deschide un nou magazin

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  PAUL lansează noi sortimente de croissante și dă startul ofertelor pentru luna martie