Lectură de 3 minute

20 Dec 2022 - Știri și Noutăți

PAUL introduce în meniu peste 25 de produse de Crăciun, în ediție limitată

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, brutăriile PAUL le oferă clienților o selecție variată de specialități culinare de inspirație franțuzească, în ediție limitată.

Sursa foto: PAUL

Colecția Noël este disponibilă până pe 8 ianuarie 2023 în toate brutăriile PAUL și surprinde prin gusturi și arome festive. Astfel, cei care doresc să le ofere invitaților la masă un moment de joie de vivre sau un cadou inedit, pot alege din cele peste 25 de produse cu tematică festivă. Noutatea de anul acesta constă în lansarea a trei noi sortimente pentru faimosul bûche de Noël, un desert specific francezilor.

Anul acesta, colecția Noël cuprinde peste 25 de produse tematice: de la brioches cu arome de ciocolată, lapte și stafide, în formă de reni sau brăduți, macarons cu arome de sărbătoare precum caramel sărat, brownie sau vanilie și pecan, torturi decorate tematic, disponibile într-o varietate de sortimente. Deserturile sunt completate de două sortimente de pâine franțuzească cu ingrediente inedite precum smochine și nuci. Specialitățile pot fi găsite în această perioadă în toate brutăriile PAUL din București și Constanța.

Ca în fiecare an, din meniul PAUL nu lipsește și faimosul desert tradițional franțuzesc, Bûche de Noël, o prăjitură care se remarcă atât prin forma sa care este asemenea unei buturugi, dar și prin aromele intense de ciocolată și fructe.

PAUL reinterpretează acest desert într-o variantă rafinată și elegantă și propune trei sortimente:

  • Bûche Chocolat, un tort cu ciocolată și migdale,
  • Bûche Fruits Rouges, o variantă fructată,
  • Bûche Caramel Pecan, care aduce note intense de caramel și nuci pecan.

Cele trei sortimente sunt disponibile doar în brutăriile din Dorobanți, Băneasa Shopping City, Universitate, Piața Romană și Afi Palace Cotroceni.

Sezonul sărbătorilor de iarnă se încheie cu un desert specific franțuzesc, Galette Frangipane, o tartă cu migdale care ascunde în interior o jucărie din porțelan, disponibilă începând cu luna ianuarie.

Gama de deserturi Noël este valabilă în toate brutăriile PAUL din Bucureşti și Constanţa, inclusiv în cele de tip chariot, până la data de 8 ianuarie 2023, excepție fiind cele trei sortimente de bûche. Comenzile online pot fi solicitate la catering@paul.ro.

Citeste si:
Nou proiect aprobat de Guvern: retailerii sunt obligați ca, pe lângă produsul marcă proprie, să afișeze la raft cel puțin o marcă a unui producător concurent
Nou proiect aprobat de Guvern: retailerii sunt obligați ca, pe lângă produsul marcă proprie, să afișeze la raft cel puțin o marcă a unui producător concurent

Cu o tradiție de peste 130 de ani, PAUL definește arta brutăriei franțuzești, fiind renumit pentru rafinamentul și calitatea produselor servite zilnic în cele 784 de brutării deschise în întreaga lume. Istoria PAUL începe în Franța, încă din 1889, cu o brutărie și patiserie de familie. Produsele păstrează și transmit consumatorilor din întreaga lume acel „art de vivre” franțuzesc: gourmet și sofisticat, dar în același timp tradițional și atemporal. Rețetele unice cu ingrediente atent selecționate sunt elementele care constituie identitatea mărcii PAUL. În România, lanțul de brutării PAUL este prezent începând cu anul 2008 și deține actualmente 14 brutării. Acestea se găsesc în București (Dorobanți, Universitate, Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Mega Mall, ParkLake) și Constanța (City Park Mall). În București există și locații de tip chariot amplasate în București Mall, Bucharest One, Băneasa Shopping City,Sun Plaza și Plaza România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  PAUL introduce în meniu peste 25 de produse de Crăciun, în ediție limitată