Lectură de 2 minute

06 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Paul introduce în meniu o colecție de deserturi festive în ediție limitată, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Lanțul de brutării Paul introduce în meniurile sale colecția deserturilor Noël, o gamă de specialități franțuzești specifice sărbătorilor de iarnă. Printre acestea se remarcă desertul tradițional bûche de Noël, tarte și torturi decorate festiv, brioșe și macarons cu arome sezoniere, dar și o selecție de pâine cu ingrediente precum nucă și smochine.

Colecția Noël în ediție limitată este disponibilă în toate brutăriile Paul, dar și prin comenzi online, începând cu luna decembrie.

În meniu a apărut o selecție de brioches cu ciocolată, stafide sau zahăr perlat, macarons cu arome precum caramel sărat, acadele din ciocolată în formă de reni, dar și o gamă de torturi cu ingrediente precum zmeură, vanilie și ciocolată, decorate festiv.

Din 15 decembrie, în locațiile din Dorobanți, Băneasa, Universitate și Afi Cotroceni, Paul introduce în meniu și prăjiturile franțuzești Bûche de Noël, un desert disponibil în trei sortimente: Bûche Chocolat Praline, Bûche Passion Chocolat și Bûche Fruits Rouges. Alături de acestea, în brutăriile Paul din Băneasa și Dorobanți vor fi disponibile și sortimentele de pâine franțuzească cu nucă și pâine cu cereale și smochine. În plus, clienții pot achiziționa prin pre-comandă pachete festive cu specialități franțuzesti, Bon Cadeau și Nöel Cadeau, iar prin serviciul de catering pot comanda pachetul cadou Magique Cadeau.

Noi prăjituri în brutăriile Paul

Sezonul sărbătorilor de iarnă se încheie cu un desert specific franțuzesc, Galette Frangipane, o tartă cu migdale care ascunde în interior o jucărie din porțelan, disponibilă începând cu luna ianuarie.

Gama de deserturi Noël este disponibilă în toate brutăriile Paul din Bucureşti și Constanţa, inclusiv în cele de tip chariot, până la data de 9 ianuarie 2022.

Istoria Paul începe în Franța, încă din 1889, cu o brutărie și patiserie de familie. În România, lanțul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 și deține 13 brutării. Acestea se găsesc în București (Dorobanți, Universitate, Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Mega Mall, ParkLake) și Constanța (City Park Mall). În București există și locații de tip chariot amplasate în București Mall, Bucharest One, Băneasa Shopping City și Sun Plaza.

Citeste si:
Analiză Atelier Cortez: Ce cadouri oferă firmele angajaților
Analiză Atelier Cortez: Ce cadouri oferă firmele angajaților
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Paul introduce în meniu o colecție de deserturi festive în ediție limitată, cu ocazia sărbătorilor de iarnă