Lectură de 3 minute

29 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Schimbări în conducerea Ursus Breweries: Paul Barnett a fost numit președinte al companiei din România, în locul lui Dragoș Constantinescu

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Paul Barnett a fost numit președinte al Ursus Breweries, poziție pe care o va ocupa din luna iunie 2021. În același timp, Dragoș Constantinescu este promovat în rolul de managing director al diviziei care include Germania, Austria, Cehia și Slovacia, parte din grupul Asahi Europe & International.

Paul Barnett a fost vicepreședinte de vânzări în cadrul sucursalei Asahi Europe & International din Cehia, șef al departamentului european de shopper marketing la SABMiller (Elveția), director regional de vânzări Asia Pacific la Johnson & Johnson (Singapore) și a mai ocupat alte poziții în departamentele de vânzări, deținute în cadrul companiilor Johnson & Johnson și Nestlé în Australia. Paul a fost director general al Asahi Brands Europe (cu sediul în Republica Cehă).

În cel mai recent rol al său, transformation director Europe, Paul a construit și implementat agenda de transformare a grupului Asahi Europe & International.

„Sunt nerăbdător să duc mai departe proiectele și inițiativele existente, precum și să dezvoltăm împreună unele noi, la care să contribui prin experiența dobândită până acum în vibranta industrie a berii”, a declarat Paul Barnett.

Retail jobs

Constantinescu, managing director în cadrul Asahi Europe & International

După mai bine de doi ani în rolul de președinte al Ursus Breweries și Managing Director Asahi Breweries Romania & Hungary, Dragoș Constantinescu este promovat ca managing director al diviziei care include Germania, Austria, Cehia și Slovacia, parte din grupul Asahi Europe & International.

„Mă bucur să am oportunitatea de a conduce divizia de business care include Cehia, Slovacia, Germania și Austria, din grupul Asahi Europe & International. Sunt totodată mândru de echipa din România și de ceea ce am reușit să realizăm împreună”, a declarat Dragoș Constantinescu.

Dragoș s-a alăturat companiei Ursus Breweries în 2019, după o carieră de 16 ani în cadrul British American Tobacco. A lucrat în cadrul diviziei de export BAT din Amsterdam, a avut funcții de conducere la nivel național și regional în Marea Britanie, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia și Polonia. De asemenea, a supervizat zona de nord a Europei Centrale: Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria și Țările Baltice, acoperind diviziile Commercial și Electronic Cigarettes din aceste piețe.

La începutul lunii aprilie, Ursus Breweries a anunțat schimbări în echipa executivă a companiei, având doi noi vicepreședinți pentru echipele de marketing și vânzări. Astfel, Iulia Andreșoiu, vicepreședinte marketing, și Gabriela Crețu, vicepreședinte vânzări, vor face parte din board-ul producătorului de bere din România.

Citeste si:
Richard Heerink, noul Vicepreședinte Strategy & Insights al Ursus Breweries
Richard Heerink, noul Vicepreședinte Strategy & Insights al Ursus Breweries

Ursus Breweries este un producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry și St. Stefanus, alături de marca de cidru Kingswood. În prezent, Ursus Breweries deține trei fabrici de bere: în Brașov, Buzău și Timișoara și o mini-facilitate de producție în Cluj-Napoca. Din 2017, Ursus Breweries face parte din Asahi Europe & International.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Schimbări în conducerea Ursus Breweries: Paul Barnett a fost numit președinte al companiei din România, în locul lui Dragoș Constantinescu