Lectură de un minut

29 Apr 2024 - Știri și Noutăți

Paște 2024: AFI Cotroceni, singurul mall din București care va fi deschis inclusiv pe 5 mai

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Centrele comerciale vor fi închise pe 5 mai 2024, în prima zi a Paștelui ortodox. Excepția care întărește regula vine de la AFI Cotroceni, mallul care va fi deschis inclusiv pe 5 mai, în prima zi de Paște. 

Sursa foto: AFI Cotroceni/ Facebook

AFI Cotroceni sparge gheața și de Paște, fiind deschis și pe 5 mai, prima zi de Paște, între orele 14:00 - 22:00.

Programul complet de funcționare în perioada sărbătorilor pascale este următorul:

AFI Cotroceni a fost singurul mall din București care a fost deschis și de Crăciun, și de Anul Nou, chiar dacă a avut un interval orar micșorat.

Inaugurat în 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din România, cu o suprafață comercială închiriabilă de peste 90.000 mp. AFI Cotroceni pune la dispoziția clienților săi zeci de branduri de fashion & accesorii, electronice sau home & deco, cel mai mare food court dintr-un spațiu comercial din România, dar și o zonă generoasă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunități de petrecere a timpului liber. Dintre acestea, cele mai apreciate de vizitatori sunt sala de cinema IMAX care are cel mai mare ecran din țară, patinoarul indoor sau Museum of Senses – un spațiu expozițional unic care propune o călătorie într-o lume a senzațiilor și iluziilor optice.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Paște 2024: AFI Cotroceni, singurul mall din București care va fi deschis inclusiv pe 5 mai