Lectură de un minut

13 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Parteneriat Shein și Forever21: ce haine noi vor vinde cei doi retaileri 

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Shein își aprofundează relația cu un fost rival american, în timp ce urmărește să își reabiliteze reputația înainte de o posibilă ofertă publică inițială în 2024. 

 

Sursa foto: Shutterstock

În cadrul parteneriatului, Shein va proiecta, produce și distribui o linie de îmbrăcăminte și accesorii Forever 21, care vor fi vândute în principal pe site-ul Shein.

Anunțul vine la aproximativ două luni după ce Shein și Sparc Group, operatorul Forever 21, au încheiat un acord prin care ambele companii au preluat o cotă din afacerile celeilalte.

Gigantul chinez de comerț electronic urmează să prezinte o linie de îmbrăcăminte de marcă în comun cu Forever 21, după ce ambii retaileri au lansat un parteneriat la începutul acestui an, au anunțat vineri companiile, scrie CNBC.com.

Linia va cuprinde atât îmbrăcăminte pentru bărbați, cât și pentru femei și va include noi articole sportive, îmbrăcăminte sport, lenjerie și costume de baie, au declarat companiile.

În cadrul acordului, Shein a achiziționat aproximativ o treime din Sparc Group - o societate mixtă care include firma de gestionare a mărcilor Authentic Brands Group și proprietarul de centre comerciale Simon Property Group - în timp ce Sparc a preluat o participație minoritară în Shein.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Parteneriat Shein și Forever21: ce haine noi vor vinde cei doi retaileri