Lectură de 2 minute

30 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Parteneriat MOCAPP și Frisbo pentru extinderea vânzărilor magazinelor online românești în Europa

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

MOCAPP, platforma de influencer ads care face legătura dintre branduri și influenceri, și Frisbo, platforma de e-fulfillment prezentă în Europa, demarează un program comun de susținere a magazinelor online din România pentru extinderea rapidă a operațiunilor în afara pieței locale.

Magazinele online care vor să se extindă cross-border au posibilitatea, prin platforma MOCAPP, de a-și identifica cumpărătorii cu popularitate în social media din peste 9 țări, ajungând să repereze și să atragă ambasadori cu o fidelitate autentică față de brand.

De cealaltă parte, Frisbo preia depozitarea, ambalarea și livrarea comenzilor și oferă magazinelor online potențial de extindere prin deschidere spre piețe noi, în prezent având depozite active în 13 țări, cu posibilitatea de a deservi 24 țări în regim de livrare a doua zi, prin partenerii săi de curierat.

Pachetul de susținere oferit în cadrul parteneriatului pentru magazinele online care vor să crească în regiune constă în reduceri de costuri, prin acces gratuit la utilizarea platformei MOCAPP și a bazelor de date cu influenceri, respectiv un voucher Frisbo pentru servicii de fulfillment în primul an de scalare internațională.

Retail jobs

Extinderea rapidă în piețe noi, sau chiar pe mai multe piețe simultan, presupune gestionarea eficientă a operațiunilor logistice. Prin Frisbo oferim un serviciu de fulfillment automatizat, plug and play, ușor de integrat cu multiple platforme de e-commerce și serviciile adiacente lor, care face posibilă scalarea business-urilor online oriunde în Europa cu minim de efort. Parteneriatul cu MOCAPP acoperă aproape la 360 grade nevoile clienților noștri la intrarea într-o piață nouă, facilitând crearea de campanii de marketing eficiente alături de influencerii cei mai relevanți pentru brand lor în noua piață”, spune Bogdan Colceriu, CEO Frisbo.

Lansată în noiembrie 2019, MOCAPP este o platformă influencer ads cu peste 1.000 de influenceri din 9 țări, cu peste 191.700 de data-points. Platforma a fost fondată de către antreprenorul Florin Grozea și a atras mai multe investiții, cea mai recentă venind din partea ROCA X și NETOPIA Ventures. În 2021 MOCAPP și-a făcut debutul pe piețele din Bulgaria, Polonia, iar din 2022 își propune intrarea pe piața britanică.

Frisbo este platforma de smart e-fulfillment cu acoperire în Europa, lansată în 2014. În prezent, cele 25 de depozite operate de Frisbo se află în Marea Britanie, Germania, Austria, Italia, Spania Cehia, Polonia, Slovacia, Ungaria, Republica Moldova, România, Bulgaria și Chile, în care deservesc peste 200 de comercianți online, oferind livrare next-day în 24 de țări și integrându-se cu cele mai populare platforme de e-commerce și marketplace-uri din regiune.

Citeste si:
Walmart vrea să angajeze 40.000 de oameni pentru perioada sărbătorilor
Walmart vrea să angajeze 40.000 de oameni pentru perioada sărbătorilor
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Parteneriat MOCAPP și Frisbo pentru extinderea vânzărilor magazinelor online românești în Europa