Lectură de un minut

26 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Parteneriat între Selgros și Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism: cum vor aceștia să promoveze gastronomia românească

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Selgros și Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism anunță încheierea unui parteneriat strategic, care are ca scop dezvoltarea gastronomiei din România prin proiecte destinate profesioniștilor din industria HoReCa.
 

Sursa foto: Selgros România/ Facebook

Inițiativa se bazează pe angajamentul ambelor părți de a promova educația culinară și de a-i sprijini pe cei ce activează în domeniul HoReCa. Parteneriatul se va concentra pe dezvoltarea de proiecte educaționale, competiționale și de reprezentativitate adresate profesioniștilor din industria HoReCa, facilitând în același timp accesul acestora la cele mai bune produse și servicii de pe piața locală.

Prin acest parteneriat, Selgros și Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism - România își propun să consolideze relația dintre industria HoReCa și cea producătoare de produse alimentare și de catering, mizând pe faptul că o legătură strânsă între furnizori și utilizatori încurajează dezvoltarea și consumul unor produse alimentare de calitate superioară.

Selgros Cash & Carry România este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de retail din România, cu o rețea națională formată din 23 de magazine și o platformă logistică. Selgros Cash & Carry este o companie care face parte din grupul Transgourmet, controlat în întregime de Coop Elveția, care deține în prezent 80 de magazine Selgros.

Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism - România este o organizație nonprofit, înființată în anul 1971, care reprezintă cea mai mare asociație de bucătari și cofetari profesioniști din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Parteneriat între Selgros și Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism: cum vor aceștia să promoveze gastronomia românească