Lectură de 2 minute

11 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Parteneriat între OLX și Pago: ce beneficii au clienții

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Odată cu încheierea sărbătorilor de iarnă, bugetele cumpărătorilor au de “suferit”, luna ianuarie fiind recunoscută drept cea mai dificilă din an din punct de vedere financiar. Dacă în perioada cadourilor, consumatorii se așteaptă la costuri adiționale față de bugetul planificat și devin mai permisivi cu schimbările în ceea ce privește fondurile alocate, în lunile următoare, românii sunt mult mai atenți la prețurile produselor dorite și la coșul de cumpărături. Factori precum inflația influențează dorința de achiziționare a produselor preloved, devenind astfel o metodă bună de economisire. 
 

Sursa foto: Shutterstock.com

OLX, platformă de anunțuri generaliste de pe piața locală și Pago, aplicația prin care românii pot gestiona de la distanță plata facturilor și utilităților au anunțat o colaborare menită să premieze utilizatorii ce folosesc serviciul de livrare prin OLX. Astfel, cumpărătorii care achiziționează produse din cadrul categoriilor Mama și copilul și Modă și frumusețe și aleg să utilizeze serviciul de livrare prin OLX, sunt recompensați cu puncte în contul Pago, puncte ce pot fi ulterior folosite pentru plata facturilor.

Punctele reprezintă 0,25% din valoarea produsului achiziționat prin serviciul propriu de livrare, iar fiecare punct valorează 0,01 lei. Utilizatorii se pot bucura de această campanie până în data de 29 februarie 2024.

Prin acest parteneriat, gestionarea plăților, dar și recompensele financiare aduc acel plus în buzunarele cumpărătorilor și le permit să se poată bucura de mai multe atenții pentru ei sau cei dragi lor.

OLX România, parte a OLX Group, are peste 4 milioane de anunțuri active și o medie lunară de peste 12 milioane de vizitatori, potrivit SATI. Pe OLX se găsește o gamă largă de categorii printre care electronice și electrocasnice, mașini, proprietăți imobiliare, obiecte de vestimentație sau pentru casă și grădină. Platforma se poate accesa atât de pe desktop, cât și din aplicațiile mobile pentru iOS, Android.

Pago este serviciul de plăți lansat în 2017 prin care peste 400,000 de utilizatori activi lunar plătesc facturi de utilități către cei peste 400 furnizori integrați, asigurări, reîncărcări de credit pe mobil, roviniete, taxe, impozite, donații si transferuri de bani in timp real. Aplicația este disponibilă pe Android și pe iOS.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Parteneriat între OLX și Pago: ce beneficii au clienții