Lectură de 3 minute

10 Jun 2024 - Știri și Noutăți

Parteneriat între Mokka și Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi: ce beneficii vor avea românii

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Mokka a încheiat un parteneriat strategic cu Mi-Home.ro, magazinul online oficial pentru produsele Xiaomi în România. Colaborarea dintre Mokka BNPL și Xiaomi, prezent în peste 80 de țări, are ca scop îmbunătățirea experienței de cumpărare pentru clienții Mi-Home.ro prin oferirea unor opțiuni de plată convenabile, personalizate.

Sursa foto: Mokka/ Xiaomi

Cu o abordare centrată pe client și furnizoare de servicii financiare fiabile, Mokka permite utilizatorilor să opteze între mai multe variante de rambursare și să-și personalizeze ratele în funcție de interesele personale. De asemenea, aceștia pot opta pentru schimbarea datei scadente și adaptarea graficului de rambursare în funcție de bugetul personal sau pot transfera fonduri în contul personal.

Utilizatorii Mokka beneficiază de comision 0% pentru rambursarea în termen de o lună, respectiv 1,3% pe lună pentru restul schemelor alese, de la 3 la 24 de luni.

Studiile interne realizate de Mokka evidențiază că valoarea comenzilor crește substanțial când retailerii pun la dispoziția clienților soluții de plată amânată. Vânzările pot crește cu procent cuprins între 70 și 300. Implementarea Mokka BNPL vine și cu alte tipuri de beneficii – de la fidelizarea clienților, la utilizarea sa ca instrument eficient de promovare a produselor, mai ales a celor cu prețuri mai ridicate.

Alexandru Balaci, CEO-ul Mokka România

Parteneriatul strategic dintre Mokka BNPL și Mi-Home.ro oferă multiple alte beneficii clienților, între acestea numărându-se:

  • Opțiuni de plată flexibile: clienții pot alege să plătească pentru achizițiile lor în rate, fără a fi supuși presiunii financiare;
  • Aprobare rapidă și ușoară: integrarea perfectă a Mokka asigură un proces de aprobare rapid, ceea ce conduce la finalizarea rapidă a achizițiilor;
  • Experiență de cumpărare îmbunătățită: prin oferirea unei flexibilități de plată mai mari, Mi-Home.ro urmărește să îmbunătățească satisfacția clienților, făcând ca cele mai noi tehnologii să fie accesibile tuturor.

Însă beneficiile Mokka nu se limitează doar la consumatori, deoarece și comercianții au parte de numeroase avantaje: scăderea ratei de abandon a coșului de cumpărături și creșterea ratei de conversie și a valorii achizițiilor sunt doar câteva dintre acestea.

Mokka este un serviciu de top Buy Now Pay Later (BNPL), care operează în Polonia, România și Bulgaria, oferind soluții de finanțare BNPL online și offline pentru comercianți și consumatori. Mokka a dezvoltat soluții de plată BNPL inovatoare și flexibile, oferind clienților opțiunea de a cumpăra acum în magazinele online și offline și de a plăti alegând cele mai convenabile planuri de plată, care variază de la 30 de zile la 24 de luni. Mokka a încheiat parteneriate cu peste 1,500 de retaileri de top din regiune, din cele mai populare categorii, precum modă, încălțăminte, articole pentru copii, electronice, bijuterii, mobilier, călătorii și altele. Mokka cooperează în Europa Centrala și de Est cu Lensa, Reserved, Boutique Mall Optiblu, F64, Somproduct, Aosom, CCC, Humanic, Office Shoes, Diverse, Savicki, W. Kruk și mulți alții.

Citeste si:
Parteneriat între Mokka și ESD: la ce servicii și produse în rate au acces acum clienții
Parteneriat între Mokka și ESD: la ce servicii și produse în rate au acces acum clienții

Mi-Home.ro este magazinul online oficial pentru produsele Xiaomi în România, oferind o gamă largă de produse tehnologice inovatoare și de înaltă calitate, inclusiv smartphone-uri, dispozitive inteligente pentru casă și accesorii. Mai multe informații sunt disponibile pe Mi-Home.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Parteneriat între Mokka și Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi: ce beneficii vor avea românii