Lectură de 2 minute

13 Jun 2024 - Știri și Noutăți

Parteneriat între Mokka și ESD: la ce servicii și produse în rate au acces acum clienții

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Mokka este acum disponibil pentru clienții ESD, companie cu 15 ani de experiență pe piață, care dezvoltă trei linii de business: service autorizat pentru importanți producători de tehnologie (Samsung, LG, Philips, Huawei, Xiaomi etc), retail online (accesorii și piese de schimb pentru produse de comunicații mobile, electronice și electrocasnice) și B2B displays.

Sursa foto: ESD/ Mokka

Doar cu telefonul și cartea de identitate, clienții care vor să cumpere produse din magazinul online ESD sau au nevoie de diagnosticare și service pentru electronice și electrocasnice – mici sau mari – și pentru aparatură audio/video, pot folosi plata în rate Mokka. În magazinul online și în rețeaua de service-uri ESD, clienții au de acum înainte opțiunea să acceseze Mokka și să achite contravaloarea produselor și serviciilor într-un număr de rate cât mai convenabil, personalizat, în termen de 1, 3, 6 sau 12 luni.

Pe lângă faptul că este o soluție rapidă pentru finanțarea achizițiilor, Mokka aduce avantajul personalizării ratelor în forme convenabile pentru cumpărători. Utilizatorii pot schimba data scadentă în funcție de interesele personale și adapta graficul de rambursare în funcție de bugetul personal.

Totodată, Mokka poate fi utilizată de retaileri și furnizorii de servicii ca un instrument eficient de creștere a vânzărilor, dar și de promovare a produselor din categoria premium.

BNPL este din ce în ce mai prezent în peisajul retailului românesc și putem observa cum remodelează obiceiurile de cumpărare ale consumatorilor. Totodată, are un impact semnificativ în decizia de achiziție așa încât tot mai mulți comercianți îl integrează în strategia de dezvoltare a magazinelor fizice sau online.

Alexandru Balaci, CEO Mokka

Mokka este un serviciu de top Buy Now Pay Later (BNPL), care operează în Polonia, România și Bulgaria, oferind soluții de finanțare BNPL online și offline pentru comercianți și consumatori. Mokka a dezvoltat soluții de plată BNPL inovatoare și flexibile, oferind clienților opțiunea de a cumpăra acum în magazinele online și offline și de a plăti alegând cele mai convenabile planuri de plată, care variază de la 30 de zile la 24 de luni. Mokka a încheiat parteneriate cu peste 1,500 de retaileri de top din regiune, din cele mai populare categorii, precum modă, încălțăminte, articole pentru copii, electronice, bijuterii, mobilier, călătorii și altele. Mokka cooperează în Europa Centrala și de Est cu Lensa, Reserved, Boutique Mall Optiblu, F64, Somproduct, Aosom, CCC, Humanic, Office Shoes, Diverse, Savicki, W. Kruk și mulți alții.

Citeste si:
Alegeri 2024 | Alina Donici, Artesana: Nu există afaceri sănătoase fără predictibilitate și infrastructură adecvată
Alegeri 2024 | Alina Donici, Artesana: Nu există afaceri sănătoase fără predictibilitate și infrastructură adecvată
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Parteneriat între Mokka și ESD: la ce servicii și produse în rate au acces acum clienții