Lectură de 2 minute

26 Feb 2024 - Știri și Noutăți

Parteneriat între Alexandrion și Casa Aceves: producătorul de băuturi spirtoase va începe să producă și tequila

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Alexandrion Group semnează un acord joint venture cu “Casa Aceves’’, un producător de tequila din Jalisco, principala zonă din Mexic în care se produce tequila. Cei doi și-au unit forțele pentru a crea și lansa mai multe varietăţi de tequila autentică premium, acoperind ȋntreaga gamă.

Sursa foto: Pixabay

Alexandrion Group și Casa Aceves vor deschide filiale prin intermediul cărora acest proiect comun va fi coordonat și implementat. Alexandrion Group va distribui produsele la nivel global prin intermediul reţelei sale de hub-uri de business localizate în diferite ţări.

Tequila va fi o categorie de băuturi spirtoase nouă în portofoliul Alexandrion Group, care va completa planurile de expansiune ale grupului. Echipa Alexandrion Group este entuziasmată să colaboreze cu echipa dinamică a fraților Aceves, care revoluționează arta de a produce tequila. Fraţii Aceves sunt o nouă generație de “maestros tequileros’’ care continuă să creeze cea mai bună tequila din agave albastre, în cadrul prestigioasei “case Tequilera”.

Sursa Foto: Alexandrion

În ultimii ani, popularitatea tequilei a înregistrat o creștere semnificativă, captând atenția consumatorilor din întreaga lume. Producătorii s-au concentrate pe dezvoltarea de produse de înaltă calitate şi, astfel, această băutură mexicană cu o istorie bogată de peste patru secole a devenit un produs foarte căutat.

Pentru producţia de tequila, Casa Aceves foloseşte 100% agave albastre, cultivate în solul magic din Jalisco, bogat în minerale specific, care conferă produsului note încântătoare. Regiunea este cunoscută drept ‘’triunghiul de aur al tequilei’’, datorită acestor caracteristici.

Alexandrion Group este producător de băuturi spirtoase și vinuri din România și singurul producător de single malt din țară. Grupul are o istorie de peste 200 de ani în industria de băuturi spirtoase locale, producând unele dintre cele mai puternice mărci din România, la DISTILERIILE ALEXANDRION SABER 1789. Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Alexandrion 5* și 7*, celebrul vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova precum și alte produse au asigurat Grupului poziția de lider al pieței de băuturi spirtoase și tradiționale din România. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri, liniștite și spumante.

Casa Aceves este un producător de tequila de prestigiu, cu un palmares bogat şi este condusă de trei frați - maestros tequileros - pasionați de arta creării celei mai bune tequila din agave albastre. Producând tequila artizanală premium din 100% agave din Jalisco, Mexic, Casa Aceves obține produse excepţionale şi renumite, caracterizate prin: textură catifelată, aromă bogată și, atunci când sunt maturate, pot concura cu cele mai fine coniacuri sau whisky-uri single malt.

Citeste si:
2024, anul lansărilor pentru Alexandrion: cu ce noi produse va veni producătorul de băuturi spirtoase
2024, anul lansărilor pentru Alexandrion: cu ce noi produse va veni producătorul de băuturi spirtoase

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Parteneriat între Alexandrion și Casa Aceves: producătorul de băuturi spirtoase va începe să producă și tequila