Lectură de 3 minute

05 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Parteneriat în retail: Carrefour și Nestle inaugurează cafeneaua La Rosta

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Cafeneaua La Rosta este rezultatul parteneriatului între Carrefour și Nestle Professional. La Rosta va fi inaugurată pe 8 decembrie și se află la Carrefour Corbeanca, în cadrul centrului comercial DN1 Value Center.

Sursa foto: retail.ro

Sursa Foto: Carrefour

Cafeneaua este situată în incinta hipermarketului Carrefour din centrul comercial din Balotești, DN1 Value Centre, chiar în zona de intrare clienți a magazinului. Evenimentul de lansare va avea loc pe data de 8 decembrie 2023. LA ROSTA este rezultat în urma unei ample cercetări de piață și dezvoltare de concept și produse, realizată de La Rosta Global, prin contribuția echipei de management și specialiști Cumpăna 1993.

LA ROSTA propune o experiență autentică, unde cafeaua este prăjită în fața clienților, oferind o notă personalizată fiecărei vizite în locație. LA ROSTA, sinonim cu prospețimea, înseamnă călătoria cafelei de la boabe prăjite pe loc până la servirea în ceașcă, alături de cele mai populare deserturi, un concept inspirat de stilul retro și atmosfera italiană.

La baza conceptului LA ROSTA se află soluția completă de prăjire a cafelei dezvoltată de Nestlé: ROASTELIER™ by Buondi Craft® - soluție ce simplifică arta prăjirii cafelei și o face accesibilă - acest lucru fiind posibil datorită tehnologiei INTELLIRoast™, un sistem patentat de prăjire și filtrare a cafelei. Prin intermediul acestei soluții, consumatorii pot accesa o selecție de cafele arabica de top din întreaga lume, obținute în mod sustenabil. Sortimentele produse în Columbia și Brazilia pot fi utilizate ca atare, dar pot fi și personalizate, pentru a crea un blend unic pentru fiecare consumator.

Citeste si:
Carrefour a deschis cel de-al 57-lea hipermarket din țară
Carrefour a deschis cel de-al 57-lea hipermarket din țară

Compania Cumpăna este prezentă în România din 1993 și s-a remarcat prin colaborările cu sute de organizații autohtone, multinaționale, organizații guvernamentale, non-guvernamentale și alte instituții, fiind în tot acest timp responsabilă pentru furnizarea soluțiilor de hidratare la standarde internaționale de calitate. Cele 3 decenii de activitate se disting prin bogata experiență în filtrarea, îmbutelierea și distribuția apei la birou și acasă, având peste 100.000 de ore de testare a soluțiilor de hidratare. Divizia Water a fost dezvoltată prin completarea cu divizia Coffee, HoReCa și Retail. Această diversificare a permis companiei să ofere soluții complete și personalizate în domeniul hidratării, astfel încât să răspundă cerințelor variate ale clienților săi.

Odată cu achiziția operațiunilor Romania Hypermarche SA, Carrefour ajunge la peste 430 de magazine, în 113 orașe din țară și ajunge în top trei jucători de pe piața de retail din România, fiind un angajator de top certificat pentru peste 17.000 de angajați. Carrefour România operează în România prin cinci entități juridice: Carrefour S.A., Artima S.A., Columbus Operational SRL, Supeco Investment SRL și, din noiembrie 2023, Romania Hypermarche S.A.

Nestlé este una dintre cele mai mari companii de produse alimentare și băuturi din lume. Este prezentă în 189 de țări din întreaga lume, având peste 300.000 de angajați. Nestlé oferă un portofoliu larg de produse și servicii pentru oameni și animale de companie, pentru tot parcursul vieții. Cele peste 2000 de brand-uri ale Nestlé includ nume emblematice precum NESCAFÉ®, Nespresso®, Maggi® și Nesquik. Sediul principal al Nestlé se află în Vevey, Elveția, unde compania a fost fondată în urmă cu mai bine de 150 de ani.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Parteneriat în retail: Carrefour și Nestle inaugurează cafeneaua La Rosta