Lectură de 2 minute

04 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Parteneriat între Carrefour și Rompetrol: magazine Express în două benzinării din Mogoșoaia și Ploiești

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Rompetrol Downstream a încheiat un parteneriat cu Carrefour România pentru implementarea unui proiect pilot ce vizează deschiderea unor magazine de proximitate Carrefour Express în zona hei a două benzinării din apropierea Capitalei și din Ploiești.

Primul magazin este deja deschis în incinta stației Rompetrol din localitatea Mogoșoaia (strada Ficusului, nr. 2A), urmând ca până la finalul lunii să devină operațional și magazinul situat în Ploiești (bulevardul Republicii, nr. 140). Ambele magazine Carrefour Express vor funcționa după un program non-stop.

„Prin intermediul noului proiect pilot, ne dorim să le oferim clienților noștri o extindere a gamei de produse disponibile, iar în funcție de feedback-ul acestora vom analiza o posibilă dezvoltare a acestui parteneriat”, a declarat Zhanibek Nugertayev, director general Rompetrol Dowstream.

Magazinul va avea produse din categoria de snacking, articole proaspete, dar și produse non-alimentare, de la produse de igienă, până la kit-uri de călătorie (cosmetice în recipiente mici, geluri de duș, șampoane, deodorante ori șervețele pentru bebeluși), truse pentru situații de urgență (dezinfectant, plasturi) cadouri (seturi de cosmetice, băuturi alcoolice, jucării, praline) sau produse de sezon atât alimentare cât și non-alimentare.

Magazine Carrefour Express în benzinăriile Rompetrol

Cele două zone gastro - restaurant hei din stațiile Rompetrol - vor oferi sandvișuri, salate și fructe proaspăt preparate și băuturi pe bază de cafea.

„Formatul Express este un pilon important în strategia noastră de expansiune și ne bucurăm să avem alături un partener de încredere precum Rompetrol împreună cu care ne putem dezvolta”, a declarat Vincent Rochefort, directorul rețelei de proximitate Carrefour România.

Magazinele Express situate în stațiile Rompetrol vor include produse bio, inclusiv sub marca proprie Carrefour Bio, vinuri românești și bere.

Zona de magazin existentă în cadrul benzinăriilor va fi reamenajată conform standardelor Carrefour Express, iar zona caselor de marcat va fi comună atât pentru achizițiile de carburanți, produse din portofoliul gastro hei, cât și pentru magazinul Carrefour.

Citeste si:
Aura Rădulescu, fost CEO Cora: Cora era mult prea mică în România pentru a mai putea continua independent
Aura Rădulescu, fost CEO Cora: Cora era mult prea mică în România pentru a mai putea continua independent

Carrefour România are peste 360 de magazine din țară.

Auchan este unul dintre retailerii care are magazine de proximitate în benzinării. La începutul lunii noiembrie din 2021, rețeaua de magazine MyAuchan din stațiile Petrom număra 100 de unități în 59 de localități din 14 județe.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Parteneriat între Carrefour și Rompetrol: magazine Express în două benzinării din Mogoșoaia și Ploiești