Lectură de un minut

01 Mai 2018 - Știri și Noutăți

Park Lake a primit o recunoastere in cadrul Premiilor ICSC

Abonează-te pe  

Proiectul in sistem joint venture Sonae Sierra si Caelum Development, Park Lake, a primit recent o recunoastere valoroasa din partea International Council of Shopping Centres (ICSC). Astfel, complexul comercial a primit distinctia pentru cel mai bun centru din categoria "Noi dezvoltari de mari dimensiuni" in cadrul ceremoniei ICSC European Shopping Centre Awards 2018.

Centrul Park Lake, inaugurat in 2016, dupa o investitie de 180 de milioane de euro, dispune de un spatiu comercial de 70.000 de metri patrati. Adaposteste peste 200 de magazine, inclusiv 23 de restaurante, un cinematograf multiplex si parcare subterana cu pana la 2.450 de masini.

Fernando Guedes de Oliveira, CEO Sonae Sierra a declarat: "Suntem foarte mandri ca am primit o recomandare pentru cea mai buna dezvoltare de mare amploare la conferinta anuala ICSC. Acest lucru confirma faptul ca ParkLake este cu adevarat mai mult decat o destinatie de cumparaturi, dar si un loc excelent pentru a lucra sau a studia, pentru divertisment, pentru intalniri sportive sau sociale, si unde vizitatorii pot alege dintr-o varietate de experiente si servicii diferite, pentru comunitate si imprejurimile sale."

Dezvoltarea proiectului Park Lake a imbinat cu succes parcul din apropiere cu elemente de design unice, reunind impreuna oamenii si natura.
Ca o extindere a parcului Titan, ParkLake a creat o suprafata suplimentara de 22.000 de metri patrati, cu peste 250 de copaci, care acum gazduieste evenimente in aer liber, divertisment si sport din Bucuresti. O terasa de 2.000 metri patrati ofera o vedere pitoreasca a lacului si a zonelor verzi si face legatura cu zona de relaxare si terasa insorita cu vedere la parc, precum si cu sala de gimnastica cu piscina de pe acoperis.
ICSC este cea mai mare asociatie globala din industria centrelor comerciale, cu peste 70 de mii de membri in 100 de tari. Premiile Centrului Shopping Center ICSC sunt prezentate la Conferinta Europeana anuala a Asociatiei, care a avut loc la Barcelona in acest an.

Retail jobs
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Park Lake a primit o recunoastere in cadrul Premiilor ICSC