Lectură de 2 minute

22 Feb 2023 - Știri și Noutăți

Parfumeria de nișă Obsentum deschide încă un boutique, în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Palas continuă să își completeze oferta de shopping cu branduri noi, high-end, în concordanță cu tendințele pieței și cu nevoile publicului de a accesa produse premium. Astfel, în premieră pentru regiunea nord-est, anul acesta se va inaugura cea mai amplă parfumerie de nişă – Obsentum. Boutique-ul îi va întâmpina pe clienți cu o gamă variată de produse: de la parfumurile clasice, la cele conceptuale, de la principalii jucători din domeniu, la parfumerii unicat, artizanale.

Sursa foto: Obsentum

De 10 ani, Palas Iași își îmbunătățește în mod constant mixul de branduri și servicii pentru a le oferi clienților experiențe de shopping în ton cu cele mai noi tendințe din piața de retail, dar și pentru a se alinia cu preferințele lor, aflate într-o continuă schimbare. Printre brandurile care ajung în premieră în Palas și în întreaga regiune de nord-est este și Obsentum, care le va oferi ieşenilor, începând din acest an, acces către toate experiențele de cumpărare premium care definesc conceptul.

Parfumeria de nișă va avea o selecție de produse ce se bazează pe un portofoliu elegant de parfumuri precum: La Mer, Jo Malone London, Initio, Parfums de Marly, Frederic Malle, Tiziana Terenzi, V Canto, Memo, Jul et Mad, Laurent Mazzone, Atelier des Ors. În plus, iubitorii de parfumuri de nişă vor putea găsi şi alte branduri deja cunoscute cum ar fi: Creed, Kilian, Tom Ford, Amouage, Xerjoff, Casamorati.

Magazinul va mai oferi și o zonă dedicată de beauty (make-up, grooming şi skin care) susţinută de branduri de lux ca Tom Ford, 111 Skin, cât şi de arome precum: Dr. Vranjes, Tiziana Terenzi Candles, Jo Malone London.

Obsentum face parte din grupul Millenium Pro Design, unul dintre liderii europeni din domeniul travel retail, iar primul magazin a fost deschis în 2016, în Aeroportul Otopeni, zona Plecări Internaţionale. În prezent, în Bucureşti, Obsentum este activ cu patru spaţii şi câte un boutique în Constanța și Brașov. În rețeaua IULIUS, are magazine în Iulius Town și Iulius Mall Cluj.

Tot în acest an, în Palas se vor inaugura alte patru locații în premieră pentru regiune.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Parfumeria de nișă Obsentum deschide încă un boutique, în România