Lectură de un minut

14 Nov 2017 - Știri și Noutăți

Parcul comercial Doraly investeste 3 milioane de euro in deschiderea unui nou pavilion comercial

Abonează-te pe  

Unul dintre cele mai mari parcuri comerciale, Doraly Expo Market, specializat in articole pentru casa si produse alimentare din Romania, se extinde cu inca un pavilion cu suprafata totala de 4.200 mp. Investitia ajunge la 3 milioane de euro.

Pavilionul X3 este cel de-al treilea pavilion pe care Doraly il construieste in ultimele 18 luni, acesta facand parte din strategia de repozitionare a parcului comercial catre comertul de tip cash&carry si retail. Dupa noua investitie, suprafata inchiriabila ajunge la 84.000 metri patrati.

Formatul cash&carry al X3 este dedicat in intregime gamei de food&beverage.

In aceasta perioada, comerciantii Doraly expun si comercializeaza o gama largita de cadouri, jucarii si decoratiuni de sarbatori la preturi extrem de atractive.

Parcul comercial Doraly Expo Market va detine, dupa finalizarea X3, 31 de pavilioane moderne cu peste 850 de spatii comerciale. In prezent gazduieste 550 de producatori, importatori si distribuitori, care comercializeaza intr-o gama variata produse alimentare si non-alimentare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Parcul comercial Doraly investeste 3 milioane de euro in deschiderea unui nou pavilion comercial