Lectură de un minut

26 Oct 2017 - Știri și Noutăți

Pana la finalul anului Taco Bell va mai deschide inca o unitate intr-un mall din Capitala

Abonează-te pe  

Dupa ce si-a facut intrarea pe piata din Romania, prin deschiderea unui restaurant in mall Baneasa, Taco Bell a anuntat printr-o platforma de socializare ca a inceput procesul de recrutare pentru al doilea magazin care va fi deschis in Capitala, pana la finalul anului.

Taco Bell este cel mai mare lant de restaurante din lume, unde sunt puse la vanzare produse de inspiratie mexicana, cu sediul in America. In Romania este prezent de luna aceasta, din 11 octombrie, cand Sphera Franchise Group S.A a facut oficial intrarea pe piata nationala. Prima locatie deschisa a fost in centrul comercial Baneasa Shopping CIty.

Recent, brandul a anuntat pe o retea de socializare ca a inceput procesul de recrutare pentru echipa care va lucra în restaurantul din Mega Mall, unde se va deschide a doua unitate. Cei interesati sa lucreze in noua locatie pot trimite CV-ul lor la adresa job@taco-bell.ro.

Brandul sud-californian face parte din portofoliul Yum! Brands si este principalul lant de restaurante de tip „quick service restaurants”. In meniu sunt incluse crunchy Tacos, burrito, quesadilla, nachos si Crunchwraps printre altele.

Sursa foto facebook Taco Bell Romania

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Pana la finalul anului Taco Bell va mai deschide inca o unitate intr-un mall din Capitala