Lectură de un minut

13 Jul 2021 - Știri și Noutăți

Pall-Ex România depășește pragul de 4 milioane de paleți transportați

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Pall-Ex România, companie activă pe piața de transport și distribuție expres de mărfuri paletizate, a depășit la data de 9 iulie un nou prag, de 4 milioane de paleti transportați, potrivit unui comunicat de presă.

„Am implementat în România un concept britanic pe care l-am adaptat la arhitectura de business românească, care știm cu totii, nu este una a rigorii, dimpotrivă. Cu toate acestea, am crescut acest business de la zero și am atins performanța de 4 milioane de paleți transportați anul acesta, când împlinim 10 ani de activitate”, a declarat Cătălin Chelaru, manager comercial Pall-Ex România

În anul 2020, compania Pall-Ex România a înregistrat, de asemenea, o serie de recorduri, cel mai recent fiind acela de peste 5.000 de paleți tranzitați într-o singură noapte.

În prezent, Rețeaua Pall-Ex înglobează în portofoliu său mai mult de 16.000 de clienți dintre care, peste 5.000 sunt clienți activi lunar. Aceștia trimit, prin intermediul rețelei Pall-Ex, bunuri din categoria FMCG, materiale de construcții, utilaje și materiale agricole și pentru grădinărit, decorațiuni, obiecte din industria de fashion, echipamente industriale sau piese din sectorul automotive.

Rata de livrare la timp a companiei este de 99,39%, iar procentul de daunalitate raportat la volumele tranzitate este extrem de redus, sub 0,16%.

Pall-Ex are o rețea formată din 41 de transportatori și distribuitori locali, ce livrează mărfuri paletizate în 24-48 de ore, pe întreg teritoriul României. Compania deține o rețea de depozite cu 43 de locații logistice în toată țara.

Citeste si:
Gebrüder Weiss va crește numărul de vehicule electrice până la finalul anului 22024
Gebrüder Weiss va crește numărul de vehicule electrice până la finalul anului 22024
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Pall-Ex România depășește pragul de 4 milioane de paleți transportați