Lectură de un minut

23 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Retailerul vrâncean Paco Supermarket și-a deschis magazin online și livrează în tot județul

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Retailerul vrâncean Paco Supermarket, care deține o rețea de 16 puncte de vânzare în Vrancea, anunță deschiderea magazinului online, livrarea urmând să se realizeze în tot județul, în maximum 24 de ore.

Magazinul online are o gamă largă de produse: legume, fructe, lactate, ouă, mezeluri și carne, produse congelate, cafea, cereale și alimente pentru mic-dejun, dulciuri și altele.

Plata pentru un coș comandat online se poate realiza cu cardul sau ramburs curierului, iar comanda poate fi ridicată din magazin sau poate fi primită prin curier. Cumpărăturile realizate online ajung în 24 de ore la destinație, potrivit informațiilor publicate pe site.

Înscrie-te la conferința retailArena: A Game of The Future și află cele mai noi informații din industrie și sfaturi de la profesioniștii din piață.

Paco, magazin online cu livrare

Pentru a face față pandemiei, Paco Supermarkets, a lansat la începutul lunii aprilie un serviciu de livrări la domiciliu pe bază de comandă telefonică, numit DeliveRo.

În luna noiembrie a anului trecut, Paco a inaugurat magazinul Cash & Carry în Focșani, marcând astfel intrarea pe segmentul de cash & carry, după o investiție de două milioane de euro.

Paco a apărut pe piață în anul 1995, cu un magazin de 48 metri pătrați și a ajuns să opereze 16 magazine în județul Vrancea, cu peste 430 de angajați.

Citeste si:
Analiză MerchantPro| Piața de eCommerce crește lent, dar sigur: cele mai active domenii din primul trimestru
Analiză MerchantPro| Piața de eCommerce crește lent, dar sigur: cele mai active domenii din primul trimestru
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul vrâncean Paco Supermarket și-a deschis magazin online și livrează în tot județul