Lectură de un minut

31 Jul 2023 - Știri și Noutăți

P3 a cumpărat două centre logistice din Marea Britanie

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

P3 Logistic Parks își anunță extinderea în Marea Britanie prin achiziționarea a două active logistice de la Segro, având o suprafață totală închiriabilă de 81.000 mp în locații strategice. Una dintre active se află în Crick și cuprinde aproximativ 36.000 mp, iar cea de-a doua este situată în Kettering, având o suprafață de peste 45.000 mp.  

Sursa foto: P3

Activele logistice recent achiziționate sunt situate în zona "Triunghiului de Aur" și asigură o conexiune ideală cu principalele rețele de transport și centrele industriale cheie din Regatul Unit.

Toate unitățile au fost dezvoltate începând cu anul 2010 conform unor standarde instituționale moderne de nivel A și dețin inclusiv un rating BREEAM "Foarte bun", fiind închiriate integral unui număr de trei chiriași.

P3 se asociază cu Roebuck, un manager de investiții pan-european instituțional specializat în sectorul logistic european.

Roebuck asistă intrarea P3 în Marea Britanie, pe baza istoricului și experienței în materie de spații de închiriat și va gestiona ambele active în etapa inițială a expansiunii P3 în această țară.


P3 este un investitor pe termen lung, manager și dezvoltator de proprietăți imobiliare logistice europene, cu peste 7,9 milioane de m² de active în administrare și o bancă de terenuri de 1,9 milioane de m² pentru dezvoltare ulterioară. P3 are activități comerciale în 12 țări și investește și dezvoltă în Europa de peste două decenii. P3 are peste 250 de angajați în 11 birouri din marile orașe europene. Sediul central este situat în Praga. P3 oferă servicii integrate de dezvoltare, de gestionare a activelor și a proprietăților.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  P3 a cumpărat două centre logistice din Marea Britanie