Lectură de 3 minute

14 Mai 2021 - Știri și Noutăți

(P) Top 3 cele mai vândute produse cosmetice Olaplex pentru regenerarea părului

Abonează-te pe  

Olaplex este un brand american care produce o gamă variată de produse cosmetice pentru păr. Acesta și-a început activitatea în anul 2014, dar a reușit rapid să ajungă unul dintre cele mai populare și îndrăgite branduri din întreaga lume, datorită calității înalte a remediilor și a eficacității acestora.

Marca se bazează mereu pe cele mai noi tehnologii și folosește doar ingrediente atent selectate, astfel încât produce cele mai inovatoare mijloace cosmetice pentru păr, iar mai jos îți vom prezenta care sunt TOP 5 cele mai bune și vândute produse pentru regenerarea părului deteriorat.

  1. Olaplex Hair Perfector №3

Acest minunat elixir este destinat pentru regenerarea și îngrijirea firelor în urma tratamentelor chimice, cum ar fi vopsirea și coafarea permanentă. Remediul este utilizat în calitate de balsam. Cu toate acestea, efectul după folosirea sa este incomparabil cu oricare alt produs de îngrijire. Chiar de la prima utilizare, părul devine mai hidratat, neted și frumos. Formula elixirului se bazează pe uleiuri vegetale (migdale dulci și jojoba) și suc de aloe, care hrănesc firele cu substanțe nutritive, le fac mai puternice și mai rezistente la factorii nocivi ai mediului. Produsul nu conține siliconi, sulfați și nu a fost testat pe animale, iar în urma utilizării acestuia, părul devine sănătos și strălucitor. Se recomandă aplicarea unei cantități suficiente de elixir pe părul umed, uscat cu prosopul. Se distribuie uniform pe toată lungimea firelor și se lasă să acționeze cel puțin 10 minute. Cu cât timpul de expunere este mai mare, cu atât efectul va fi mai eficient. Apoi, se spală bine părul cu șampon, după care se utilizează un balsam. Remediul trebuie utilizat o dată pe săptămână.

  1. Olaplex №7 Bonding Oil

Cu acest ulei de la Olaplex https://makeup.ro/brand/265493/, părul tău va avea parte de o regenerare intensivă, astfel încât starea și aspectul acestuia se va îmbunătăți semnificativ. Bazat doar pe uleiuri naturale și vitamine, oferă o serie de beneficii pentru fire, precum netezește și regenerează, făcând șuvițele mai ascultătoare și sănătoase, iar datorită proprietăților de hidratare, părul va fi ușor de aranjat. Formula sa conține vitamina A, betacaroten și un filtru de protecție împotriva temperaturilor ridicate și a radiațiilor UV. Acest ulei inovator este o salvare pentru firele deteriorate și uscate. Pentru a obține rezultatele dorite, se aplică o cantitate mică de produs pe toată lungimea părului, fără a clăti.

  1. Olaplex Professional Bond Maintenance Shampoo №4

În fiecare zi, părul este expus factorilor nocivi de mediu, poluării aerului sau condițiilor meteorologice nefavorabile, care duc la deteriorarea acestuia, precum și la pierderea strălucirii, iar pentru a îl regenera complet și pentru a îi oferi un aspect sănătos și frumos, precum și o curățare eficientă, acest șampon va fi alegerea perfectă. Produsul se bazează pe ingredientul inovator patentat Bis-Aminopropyl Diglycon Dimaleate, care întărește intens, regenerează și reconstruiește structura firelor deteriorate. Datorită acestuia, șuvițele sunt hidratate, hrănite cu substanțe nutritive și devin mult mai rezistente la deteriorarea ulterioară. Formula este îmbogățită cu extract de semințe de floarea-soarelui, care protejează împotriva daunelor provocate în timpul coafării, iar nuca de cocos împreună cu uleiul de sâmburi de caise asigură o hidratare optimă. Șamponul este complet lipsit de sulfați, parabeni și gluten, fiind potrivit pentru toate tipurile de păr.

Citeste si:
AVON deschide primul magazin flagship din România și dă startul unui nou model de franciză la nivel național
AVON deschide primul magazin flagship din România și dă startul unui nou model de franciză la nivel național

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  (P) Top 3 cele mai vândute produse cosmetice Olaplex pentru regenerarea părului