Lectură de 3 minute

30 Aug 2021 - Știri și Noutăți

(P) Portofele clasice pentru bărbați - pe care să le cumpărați pentru un cadou?

Abonează-te pe  

Una dintre marile probleme cu care se confruntă orice femeie este alegerea cadoului perfect pentru partenerul acesteia. Acest lucru este îngreunat şi de faptul că bărbaţii nu îşi comunică cu uşurinţă dorinţele, lăsând femeile într-o adevărată ceaţă când vine vorba de preferinţele acestora.

Din fericire, cumpăratul de cadouri nu a fost niciodată mai ușor de când cu apariţia numeroaselor magazine online.

Accesoriile, un cadou ideal pentru bărbaţi

Cu accesoriile vestimentare nu se poate da greș atunci când vine vorba de cumpărarea unui cadou pentru un bărbat. Dacă căutaţi cu atenţie veți putea descoperii o gamă largă de accesorii, precum: ochelarii de soare, cravate, butoni pentru cămăşi sau portofele barbati pe answear.ro. Acestea sunt cadouri foarte inspirate deoarece bărbaţii nu prea îşi accesorizeaza ţinutele, aşa că un mic ajutor pentru a îi îndruma pe calea modei este mereu bine venit.

Cele mai populare accesorii pentru bărbaţi

Portofelele clasice, de la firme precum Tommy Jeans, Calvin Klein sau Guess sunt foarte populare în rândul bărbaţilor deoarece îi fac să pară mult mai importanţi şi mai impunători. Cele mai populare portofele sunt cele pe culori închise, pământii, cum sunt negrul, albastrul închis sau maroul, deoarece se asortează bine cu orice ţinută. Grosimea portofelului mai este importanţă când acesta este ales. Un portofel gros este mai impunător, dar poate să nu fie confortabil când stă în buzunar, când un portofel subţire este mai uşor de transportat, dar este posibil să nu poată cuprinde toate lucrurile necesare. Un alt accesoriu pe care bărbaţii adoră să îl primească este o curea de piele. Acestea pot fi de la mai multe brand-uri de renume, cum sunt Tommy Hilfiger, Gucci sau Karl Lagerfeld, care pot fi descoperite pe https://answear.ro/m/karl-lagerfeld. Aceeaşi idee care se aplică portofelelor, se aplică şi curelelor, Bărbaţii adorând purtatul curelelor pe dinafară pentru a se simţii mai impunători şi înstăriţi.

Ce articole de îmbrăcăminte îşi doresc bărbaţii?

Dacă doriţi să cumpăraţi articole de îmbrăcăminte drept cadou unui bărbat, atunci o cămaşă este cea mai bună alegere. Cămăşile de culori simple, cum este albul, bejul, albastrul sau negrul sunt foarte populare, mai ales accesorizate cu o cravată complementară şi cu o pereche de ochelari de soare. O pereche de pantaloni barbati pe answear.ro poate să mai fie o alegere înţeleaptă atunci când căutaţi un cadou pentru a completa garderoba unui bărbat. Pantalonii cei mai populari sunt cei de la branduri celebre, cum sunt Nike, Karl Langerfeld sau Tom Tailor, depinzând numai stilul vestimentar al ţinutei pe care doriţi să o formaţi. Dacă doriţi să achiziţionaţi drept cadou o pereche de pantofi pentru bărbatul dumneavoastră, atunci în lucru de care trebuie să ţineţi cont este stilul hainelor pe care acesta îl poartă în general. Dacă este atras de ţinute sport, atunci firmele precum Nike sau Adidas sunt răspunsul, dacă alegeţi o ţinută formală, Tom Tailor sau Tommy Hilfiger sunt ideale.

Achiziţionarea unui cadou pentru un bărbat poate fi foarte greu, mai ales când acest nu îşi comunică dorinţele. Dacă vă aflaţi într-un impas, atunci câteva articole vestimentare din magazinul online preferat sunt răspunsul pe care îl căutaţi.

Citeste si:
Mădălina Cocan, Lăptăria cu Caimac, despre rolul femeii în business: Poți rata întâlniri importante când ”mami” e ingredient de vindecare
Mădălina Cocan, Lăptăria cu Caimac, despre rolul femeii în business: Poți rata întâlniri importante când ”mami” e ingredient de vindecare
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  (P) Portofele clasice pentru bărbați - pe care să le cumpărați pentru un cadou?