Lectură de un minut

18 Jun 2020 - Știri și Noutăți

P&G donează igienizant pentru mâini școlilor din România

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Procter & Gamble România, producătorul brandurilor Ariel, Fairy și Always, donează 850 de litri de igienizant pentru mâini către Crucea Roșie Română, potrivit unui comunicat de presă.

„Încă de la începutul pandemiei, P&G și mărcile sale au fost alături de cei care ne îngrijesc, dar și de cei care au cel mai mult nevoie de grija noastră. Acum că revenim treptat la activitățile noastre de zi cu zi și copiii noștri se întorc la școală, crearea unor condiții sigure este o prioritate. Împreună, P&G și Crucea Roșie Română acționează ca o forță a binelui în sprijinul comunităților”, a declarat Antoine Brun, vicepreședinte P&G Europa de Sud-Est.

Inițial, compania a pus la dispoziția Crucii Roșii Române 1,5 milioane de lei și peste 50 de tone de produse P&G, pentru a-i ajuta pe cei care au fost cei mai afectați de pandemie - precum personalul medical și persoanele aflate în carantină sau în izolare la domiciliu.

În martie 2020, Procter & Gamble a anunțat donații în valoare de 15 milioane de dolari, sub formă de produse de igienă și îngrijire personală, produse de uz casnic și igienizante pentru personalul din prima line de acțiune și familiile afectate. Ca parte a acestor eforturi, P&G Europa a făcut o donație de 1 milion de dolari către Federația Internațională a Societăților de Cruce Roșie și Semilună Roșie, pentru a asigura accesul la servicii și produse medicale și educație despre igienă comunităților vulnerabile din Europa.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  P&G donează igienizant pentru mâini școlilor din România