Lectură de 5 minute

23 Dec 2020 - Știri și Noutăți

(P) Apelează la o reprezentanță service BMW în București pentru servicii de calitate

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Mașinile sunt și un simbol al puterii, dar cel mai important, pentru împătimiți reprezintă o reală plăcere, greu de întrecut, experiența condusului oferind o satisfacție uriașă. Mașinile BMW, cu forța și designul lor, sunt o carte de vizită. Dacă sunteți pasionați de această marcă vă recomandăm să apelați, indiferent de problemă, la o reprezentanță BMW. Aici, mașinile vor fi îngrijite cu pricepere. Angajații vor oferi toate acele sfaturi care-i ajută pe proprietari să își mențină mașinile la standarde de funcționare înalte. O reprezentanta service BMW in Bucuresti asigură evaluarea, diagnoza și reparația mașinii dumneavoastră, fără amânări supărătoare ori operațiuni la suprafața problemelor, tratând efectele și ignorând cauza

O reprezentanță service este locul în care mașina dumneavoastră BMW are parte de îngrijirea necesară, prin servicii de pre- și post- service, intervenind complet, în funcție de necesitățile autoturismului. Aveți la dispoziție posibilitatea de a face revizii periodice, reparații cutii automate, reparații motoare, reparații cutii de transfer, tester BMW ISIS+PROG SSS - diagnoză generală mașină, module etc., programare, codare opțiuni mașină, verificări și reparații la nivelul sistemului electric al mașinii, regenerare filtru de particule, schimb lichid de răcire, schimb lichid frână, reglaj faruri, schimb bujii și ulei, schimb filtre aer, combustibil sau particule, înlocuire sau testare a injectoarelor și, nu în cele din urmă, înlocuirea distribuției.

Apelul la un service autorizat vine la pachet cu o serie de beneficii greu de ignorat. Reparațiile în service-uri neautorizate se pot solda cu cheltuieli mult mai mari, căci nu întotdeauna calitatea serviciilor și a pieselor poate concura cu ajutorul specializat. Având în vedere investiția majoră pe care o faceți atunci când cumpărați o mașină BMW nouă, grija pe care i-o puteți arăta vă poate oferi satisfacții garantate pe termen lung, menținând mașina la calitatea din fabrică. Mașinile BMW și-au dovedit de-a lungul timpului forța și aerul maiestuos, putând fi folosite zeci de ani, aflându-se deasupra mărcilor franțuzești ori italienești.

Iubitorii de mașini văd în autoturismele BMW o anumită senzualitate pe care o regăsesc și peste ani, instituindu-se o anumită dependență benefică față de caracteristicile acestora. Autoturismele BMW E30 și BMW E36, de exemplu, deși au trecut zeci de ani de la fabricarea lor, sunt conduse și astăzi, cu același entuziasm și aceeași fascinație pentru experiența avută la volan. De aceea, este și foarte important, când dețineți o mașină nouă, să căutați întotdeauna un service autorizat și să știți cu certitudine că de mașina dumneavoastră se vor ocupa niște oameni bine pregătiți, care respectă standarde și proceduri impuse de producător, fiind verificați periodic și instruiți pe măsura dezvoltării seriilor produse de către BMW.

Nu de puține ori ne întâlnim cu mașini trecute prin servicii neautorizate, în cadrul cărora, fie evaluarea și, implicit, diagnoza nu au fost făcute corect, fie piesele folosite nu s-au ridicat la standardele cerute, ceea ce a dus la erodarea altor componente, la costuri mult mai ridicate și la diminuarea fineței acestui tip de autoturisme. La o reprezentață service se găsesc întotdeauna soluții, dar în acord cu calitatea mașinii, astfel încât dumneavoastră veți avea garanția reparației și vă veți putea bucura de condus fără nicio grijă.

În cadrul reprezentanței BMW câțiva sunt pașii esențiali atunci când o mașină ajunge la service: depistarea problemelor, prin evaluare vizuală, dacă acestea pot fi găsite cu ochiul liber, prin intermediul diagnozei computerizate, comanda pieselor originale de schimb și instalarea acestora. Prin intermediul opțiunilor de servicii pre- și post- service, aducerea mașinii la o reprezentanță BMW implică ridicarea ei în condiții excelente de funcționare, fără să existe riscul unor alte intervenții costisitoare. Cheia fiecărui service profesionist este să privească în ansamblu orice mașină și să trateze toate cauzele, căutând asiduu, punându-și la bătaie toată priceperea, toate problemele care există.

Respectând normele impuse, la o reprezentanță service găsiți tehnologiile de ultimă oră necesare intervențiilor complexe asupra mașinilor BMW. Și cum fiecare piesă este originală, nu sunteți supus riscului, atât de întâlnit în service-urile neautorizate, de a avea în mașină componente de o calitatea îndoielnică. O mare amenințare de care trebui să vă feriți, pentru a vă putea bucura în tihnă de mașina dumneavoastră, constă în folosirea componentelor a căror origine este incertă. În spatele ofertelor ademenitoare făcute de către diverse persoane neautorizate se pot ascunde multe surprize neplăcute.

Prețurile pentru manoperă sunt foarte bune la o astfel de reprezentanță service BMW. Deținătorii acestor mașini trebuie să aibă grijă de ele și să apeleze la piesele originale, mărindu-le astfel timpul de folosire, la standarde cu care aceste autoturisme pleacă din fabrică. În prezența inginerilor profesioniști, veți fi lămurit asupra realei problemei a mașinii, pentru a pune fiabilitatea și siguranța acesteia pe primul plan. Veți putea, la final, prin accesul pe care vi-l pune la dispoziție baza de date BMW, să înregistrați operațiunile făcute în cadrul service-ului în baza de date a producătorului.

Citeste si:
Cifră de afaceri de 1,3 milioane de euro pentru MTH Digital: agenția vrea să angajeze noi oameni în 2024
Cifră de afaceri de 1,3 milioane de euro pentru MTH Digital: agenția vrea să angajeze noi oameni în 2024

La o astfel de reprezentanță service fiecare client este tratat cu toată atenția. Fiecare provocare este o cale spre șlefuirea unei experiențe îmbunătă constant, prin pregătirea temeinică a angajaților. În cazul mașinilor BMW este nevoie de priceperea și finețea unui chirurg, fiecare operațiune necesitând cunoștințe temeinice. Aveți siguranța reparațiilor intr-un service autorizat. Pentru că o mașină BMW, îngrijită cum trebuie, poate să fie multă vreme îndelungată ca atunci când era nouă. Important este ca în service-ul potrivit să primească grija de care are nevoie!

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  (P) Apelează la o reprezentanță service BMW în București pentru servicii de calitate