Lectură de 2 minute

18 Dec 2023 - Știri și Noutăți

OVES Enterprise va livra software, drone și aplicații de AI companiilor din Țările Nordice

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

OVES Enterprise, start-up de dezvoltare de software și producător de drone, deschide primul birou din Norvegia, al șaptelea la nivel internațional în ultimii 2 ani.

Sursa foto: OVES Enterprise

OVES Enterprise, companie de dezvoltare de software și producător de drone, deschide primul birou din Norvegia, la Oslo, al șaptelea la nivel internațional în ultimii 2 ani. Biroul din Norvegia deservește întreaga parte de nord a Europei. Prin noua entitate, OVES Enterprise va gestiona relația cu parteneri din Suedia, Danemarca și Finlanda.

Odată cu noul birou, din Oslo, compania încheie procesul investițional în extinderea internațională de anul acesta. Investiția totală pentru deschiderea de noi birouri a depășit 500.000 de euro în 2023.

În această regiune, OVES Enterprise vizează companiile din zona financiară, de cyber, de defence, și pe cele interesate de adopția inteligenței artificiale, unde va putea contribui cu succes pentru a livra proiecte complexe.

În prezent, peste 80% din cifra de afaceri a companiei este generată de business din afara țării.
Extinderea internațională a OVES Enterprise vizează, anul viitor, prezența în două noi țări: Belgia și Olanda, bugetul alocat în 2024 pentru extinderea internațională fiind de aproximativ 500.000 de euro.

OVES Enterprise este o companie românească de dezvoltare de software, înființată în 2015 la Cluj-Napoca. Începând cu anul 2019, strategia OVES a inclus oferirea de servicii mai complexe de software development pentru proiecte din zona automotive, eCommerce, fintech, telecom, instituții guvernamentale internaționale etc., compania devenind partener tehnologic pentru proiecte complexe și sofisticate din punct de vedere tehnologic. În prezent, 80% din cifra de afaceri a companiei este generată de proiecte din afara României, ce integrează tehnologii noi din sfera inteligenței artificiale şi big data. OVES Enterprise are, în prezent, peste 200 de angajați și birouri în România, Germania, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie SUA și Norvegia.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  OVES Enterprise va livra software, drone și aplicații de AI companiilor din Țările Nordice