Lectură de 2 minute

09 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Orlando Bloom devine noul brand ambassador Staropramen la nivel global

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Orlando Bloom, celebrul actor din seria Lord of The Rings, este noul ambasador Staropramen la nivel global.  

Sursa foto: Bergenbier

Staropramen este unul dintre brand-urile premium produse de Bergenbier S.A. în fabrica din Ploiești, iar gama berii pragheze mai cuprinde sortimentele Staropramen Dark, Unfiltered și 0,0% alcool.

Spotul TV și activitatea de susținere a ATL și social media se concentrează pe istoria de 150 de ani a berii din Praga, prin sloganul „Creată de experți pentru experți.”

Noua campanie este filmată în Praga și are ca temă tradiția Staropramen de a produce și servi o bere premium consumatorilor săi.

În România, Staropramen este produsă de Bergenbier S.A și distribuită prin rețeaua de parteneri în canalele modern trade și traditional trade, precum și în locațiile HoReCa.

Parte a grupului Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, compania Bergenbier S.A. a fost fondată în 1994, iar cea mai importantă marcă din portofoliul său, Bergenbier, a fost lansată un an mai târziu. Astăzi, Bergenbier S.A. este în top trei companii producătoare de bere din România, având o fabrică modernă la Ploieşti şi o reţea performantă de distribuţie naţională. Bergenbier S.A. acordă o atenție sporită impactului pe care îl are în comunitate și asupra mediului. Pe lângă berile produse la Ploiești – Bergenbier, Fresh, Staropramen, Staropramen Unfiltered, Stella Artois, Beck’s, Noroc, Löwenbräu – compania importă și distribuie în exclusivitate specialitățile pragheze Staropramen Dark, berile de abație belgiene Leffe și Hoegaarden, berea americană Miller Genuine Draft, cea mai iubită bere mexicană, Corona, precum și berea albă germană nefiltrată Frazinskaner. De asemenea, compania are în portofoliu și variantele 0,0% alcool pentru Stella Artois și Staropramen.

De peste două secole, Molson Coors fabrică băuturi care aduc oamenii împreună pentru a se bucura de toate momentele vieții. De la Coors Light, Miller Lite, Molson Canadian, Carling și Staropramen la Coors Banquet, Blue Moon Belgian White, Saint Archer Gold, Leinenkugel's Summer Shandy, Creemore Springs și multe altele, Molson Coors produce unele dintre cele mai cunoscute mărci de bere realizate vreodată. În timp ce istoria companiei este înrădăcinată în bere, Molson Coors oferă un portofoliu modern care se extinde dincolo de industria berii cu cocktail-uri carbonatate, cafea, vin, kombucha, cidru și multe altele.

Citeste si:
Distribuitorul PPD Global își extinde portofoliul cu Fever-Tree, mixere pentru prepararea cocktailurilor
Distribuitorul PPD Global își extinde portofoliul cu Fever-Tree, mixere pentru prepararea cocktailurilor
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Orlando Bloom devine noul brand ambassador Staropramen la nivel global