Lectură de un minut

30 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Orbit lansează două noi arome, dar și un design colorat al pachetelor de gumă de mestecat

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Orbit vine cu un nou aspect pentru aromele: spearmint, peppermint, bubblemint, dar și două noi arome - tropical și strawberry.

Sursa foto: unsplash.com

Pachetele Orbit au de acum un nou look, mai colorat și proaspăt. Orbit invită consumatorii să găsească inspirație în unul dintre cele cinci arome - spearmint, peppermint, bubblemint și două arome noi - tropical și căpșuni, care se pot asorta cu ușurință cu restul accesoriilor de zi cu zi.

Oamenii sunt capabili să perceapă aproximativ 17.000 de culori diferite. Cele mai multe atașamente emoționale față de culori se formează încă din timpul copilăriei. Când vedem o anumită culoare, o asociem cu un eveniment sau sentiment specific, iar dacă situația este suficient de puternică, poate lăsa o amprentă de lungă durată.

În cultura occidentală, negrul este culoarea tristeții, în timp ce japonezii consideră albul culoarea doliului. Roșul este văzut în cultura noastră ca echivalent al vieții, al energiei și al pasiunii, verdele este adesea asociat cu natura, prospețimea și speranța și așa mai departe.

Mars este o afacere de familie începută în urmă cu mai bine de 100 de ani, având acțiuni ale celor 115 000 de asociați din 80 de țări.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Orbit lansează două noi arome, dar și un design colorat al pachetelor de gumă de mestecat