Lectură de 2 minute

17 Jan 2022 - Știri și Noutăți

One United Properties anunță recepția pentru prima fază a dezvoltării One Cotroceni Park

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Compania One United Properties, unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România, confirmă recepția pentru Faza I a dezvoltării One Cotroceni Park, clădire de birouri și de spații comerciale.

Prima fază a dezvoltării are o suprafață închiriabilă brută (GLA) de 46.000 mp. În acest moment, 75% din spațiile de birouri și comerciale au fost închiriate.

One Cotroceni Park este un proiect de regenerare urbană din București, cu funcționalități mixte, format într-o zonă rezidențială cu peste 850 de apartamente, precum și două clădiri de birouri și spații comerciale, livrate în două faze. Faza I a componentei office de la One Cotroceni Park a fost finalizată la sfârșitul anului 2021. Totodată, dezvoltatorul One United Properties a început lucrările și la Faza II a proiectului, lucrări care acoperă la acest moment structura + opt niveluri. Faza II cu o suprafață închiriabilă brută de 35.000 mp va fi livrată în 2022.

„Prin One Cotroceni Park propunem un concept de ultimă generație care înglobează în mod ideal spațiul de lucru, locuința, cumpărăturile, toate într-o dezvoltare sustenabilă ce redefinește conceptele clasice imobiliare. Acest amplu proiect de regenerare urbană aduce valoare comunității locale și Bucureștiului însuși, deoarece imaginea orașului va crește la un nivel comparabil cu cel al metropolelor de top din lume. Iar acesta este un alt pas pe care îl facem către credo-ul nostru – acela că Bucureștiul ar trebui să devină un oraș global”, spune Mihai Păduroiu, CEO office division One United Properties.

Serviciile oferite de One Cotroceni Park

Conceptul aduce pe piață un business park unic, ce oferă companiilor aflate în cautarea unei soluții de eficientizare a sediului spații moderne și certificate, cu acces la numeroase servicii și facilități integrate. Printre companiile care vor avea sediul la One Cotroceni Park se numără Superbet, nul dintre cei mai mari operatori de pariuri sporive din România și în primii 30 din lume, Deutsche Bahn Cargo România, subsidiara română a unuia dintre cei mai amri transportatori feroviari din Europa, sau SII România, companie multinaţională specializată în servicii de dezvoltare software (digital și inginerie) și IT outsourcing.

One Cotroceni Park oferă numeroase facilități integrate: spații verzi, restaurante, piste de alergare și ciclism, cafenele, sală de gimnastică, piscină, farmacie, grădiniță, servicii de curățenie, cinema, birouri dinamice, apartamente moderne și facilități educaționale.

One United Properties este unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte. În prezent, portofoliul companiei One United Properties include 101.000 mp de spaţii de birouri în cadrul clădirilor One Tower, One Cotroceni Park Faza I, One North Gate şi One Herăstrău Office.

Citeste si:
Retailul are nevoie de personal: oferă funcții remote și angajează oameni entry level
Retailul are nevoie de personal: oferă funcții remote și angajează oameni entry level
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  One United Properties anunță recepția pentru prima fază a dezvoltării One Cotroceni Park