Lectură de un minut

26 Jul 2021 - Știri și Noutăți

One United Properties a încheiat un acord de finanțare de 78 de milioane de euro pentru proiectul One Cotroceni Park

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties anunță încheierea unui acord de finanțare a proiectului One Cotroceni Park, componenta office, de până la 78 de milioane de euro. Finanțarea este acordată entităților One Cotroceni Park Office, circa 40 de milioane de euro, și One Cotroceni Park Office Faza 2, aproape 28 milioane de euro, la care se adaugă o facilitate de TVA de 9 milioane de euro.

Băncile finanțatoare pentru acest credit sunt Banca Comerciala Română, BRD Group Société Générale și Erste Bank A.G., iar scadența împrumuturilor este de 7 ani.

Dezvoltat pe un teren de 5,8 hectare, pe locul fostei platforme Ventilatorul, One Cotroceni Park este unul dintre proiectele de regenerare urbană din București, conceput într-o abordare holistică de tipul Live / Work / Play.

Proiectul cu funcțiune mixtă include o componentă office cu două clădiri mari de birouri de clasă A cu aproximativ 75.000 mp suprafață închiriabilă, una rezidențială cu peste 850 de locuințe și una comercială, care va oferi viitorilor chiriași și rezidenți acces la numeroase facilități, precum operatori de food (cantină, cafenele, wine-bar, bistro, restaurante), fitness și diverse servicii (farmacie, curățătorie, bancă), piste de alergare în aer liber, înot și ciclism.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  One United Properties a încheiat un acord de finanțare de 78 de milioane de euro pentru proiectul One Cotroceni Park