Lectură de un minut

06 Feb 2019 - Știri și Noutăți

OMV Petrom si Auchan Retail Romania vor sa extinda parteneriatul

Abonează-te pe  

OMV Petrom si Auchan Retail Romania urmaresc sa extinda parteneriatul pentru deschiderea de magazine de proximitate MyAuchan in statiile Petrom. Cele doua parti au agreat un Memorandum de Intelegere care exprima intentia ambelor parti pentru a discuta extinderea parteneriatului, conditionat de obtinerea aprobarii finale din partea Consiliului Concurentei.

Parteneriatul dintre Petrom si Auchan Retail Romania a fost initiat in 2017 cu o faza pilot in cadrul careia au fost deschise magazine de proximitate MyAuchan in 15 statii Petrom, atat in zone urbane, cat si in zone rurale din Romania.

”Rezultatele de pana acum sunt incurajatoare si suntem bucurosi sa negociem extinderea parteneriatului si sa avem mai multe magazine de proximitate MyAuchan in statiile noastre Petrom. Aceasta asociere isi propune sa adauge si mai multa substanta promisiunii brandului Petrom; magazinele MyAuchan completand perfect beneficiile clasice ale Petrom: carburanti de calitate la preturi accesibile si statii oricand in drumul clientilor. Prin acest parteneriat, clientii isi vor putea face cumparaturile din supermarket, fara grija preturilor, iar reteaua de statii Petrom va putea sa imbunatateasca experienta oferita consumatorilor”, a declarat Radu Caprau, membru al directoratului OMV Petrom responsabil de Downstream Oil.

Magazinele MyAuchan din statiile Petrom ofera o gama variata de pana la 3.000 de produse, de la alimente premium, incluzand produse gata preparate, cafea proaspata, produse proaspete (fructe si legume, brutarie, lactate) si alte produse de bacanie, pana la produse non-alimentare, inclusiv cosmetice, produse pentru bebelusi si accesorii auto.
Mai multe detalii despre extinderea parteneriatului vor fi disponibile in viitor, dupa finalizarea negocierilor.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  OMV Petrom si Auchan Retail Romania vor sa extinda parteneriatul