Lectură de un minut

31 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Olympus lansează trei noi sortimente de desert pe bază de lapte

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, își extinde portofoliul de produse și adaugă o gamă nouă de deserturi pe bază de lapte, disponibilă în trei sortimente, cu gust de ciocolată, vanilie și orez cu lapte. Lansarea gamei Olympus Dessert vine ca răspuns la nevoile și dorințele consumatorilor pentru gustări delicioase, cu ingrediente naturale și fără conservanți adăugați. 

Sursa foto: Olympus Foods Romania/ Facebook

Cu o textură cremoasă și fină, noile deserturi pe bază de lapte sunt alegerea potrivită pentru cei care caută gustări care să le ofere un moment de răsfăț. Desertul este disponibil în varianta de ambalaj de 170 grame.

Noua gamă Olympus Dessert vine în completarea ofertei noastre de deserturi, care include deja produse vegetale sub brandul Carpos, cu aceeași abordare - ingrediente atent selecționate, pentru a oferi echilibrul perfect între calitate și gust.

Athanasios Giannousis, Director Comercial Olympus Romania

Noile sortimente Olympus Dessert sunt disponibile în hipermarketuri și magazine online.

Grupul Hellenic Dairies, din care Olympus face parte, are peste zece ani de prezență la raft pe piața românească, perioadă în care a investit constant pe plan local. Fabrica de lactate Olympus de la Hălchiu, județul Brașov, a fost inaugurată în 2011, iar producția sa este destinată atât pieței locale, cât și exporturilor.

Cu sediul în orașul Trikala din Grecia, Hellenic Dairies este o afacere de familie aflată la a treia generaţie de producători de lactate, cu operațiuni în 47 de ţări din toată lumea. În prezent, Olympus deține opt fabrici în patru țări (Grecia, România, Bulgaria și Cipru), care produc o gamă completă de lactate, brânzeturi, băuturi vegetale, sucuri naturale, dar și apă minerală naturală sau băuturi răcoritoare.

Citeste si:
Studiu Danone: românii consumă tot mai multe produse pe bază de plante de la an la an 
Studiu Danone: românii consumă tot mai multe produse pe bază de plante de la an la an 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Olympus lansează trei noi sortimente de desert pe bază de lapte