Lectură de un minut

25 Jan 2022 - Știri și Noutăți

OLX, parteneriat cu start-up-ul românesc Innoship pentru livrări în mai multe piețe din Europa

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

OLX a încheiat un parteneriat cu start-up-ul românesc Innoship, care a dezvoltat o platformă de management al livrărilor pentru magazinele online, pentru livrări în mai multe piețe din Europa, precum România, Bulgaria și Portugalia.

Cu ajutorul Innoship, OLX va eficientiza procesul de onboarding al curierilor, în orice piață, dar și de vizibilitate în timp real pe parcursul întregului proces de livrare.

În plus, va monitoriza și raporta mai mulți indicatori de performanță privind livrările într-un singur dashboard centralizat, precum și accesul instantaneu la o multitudine de puncte de preluare și predare care anterior nu erau disponibile pentru utilizatorii platformei.

Innoship îi ajută pe comercianți să își gestioneze livrările într-un singur loc, automatizând fiecare pas al procesului de livrare. Retailerii oferă clienților acces la statusul comenzilor lor, în timp real, creând propriul lor sistem de notificări prin e-mail sau SMS. Start-up-ul a fost înființat în 2019 de Daniel Nicolae, Andrei Paul, Dan Ungureanu și Robert Tanase.

Retail jobs

OLX Group face parte din grupul internațional de investiții Prosus. Peste 300 de milioane de oameni folosesc platformele OLX pentru a vinde și cumpăra, pentru a găsi locuri de muncă sau pentru a oferi servicii. Grupul OLX derulează mai multe platforme online în România, precum OLX.ro, care atrage peste 12 milioane de vizitatori pe lună, Storia.ro sau Autovit.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  OLX, parteneriat cu start-up-ul românesc Innoship pentru livrări în mai multe piețe din Europa