Lectură de un minut

25 Jan 2022 - Știri și Noutăți

OLX, parteneriat cu start-up-ul românesc Innoship pentru livrări în mai multe piețe din Europa

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

OLX a încheiat un parteneriat cu start-up-ul românesc Innoship, care a dezvoltat o platformă de management al livrărilor pentru magazinele online, pentru livrări în mai multe pieÈ›e din Europa, precum România, Bulgaria È™i Portugalia.

Cu ajutorul Innoship, OLX va eficientiza procesul de onboarding al curierilor, în orice piață, dar È™i de vizibilitate în timp real pe parcursul întregului proces de livrare.

În plus, va monitoriza È™i raporta mai mulÈ›i indicatori de performanță privind livrările într-un singur dashboard centralizat, precum È™i accesul instantaneu la o multitudine de puncte de preluare È™i predare care anterior nu erau disponibile pentru utilizatorii platformei.

Innoship îi ajută pe comercianÈ›i să îÈ™i gestioneze livrările într-un singur loc, automatizând fiecare pas al procesului de livrare. Retailerii oferă clienÈ›ilor acces la statusul comenzilor lor, în timp real, creând propriul lor sistem de notificări prin e-mail sau SMS. Start-up-ul a fost înfiinÈ›at în 2019 de Daniel Nicolae, Andrei Paul, Dan Ungureanu È™i Robert Tanase.

OLX Group face parte din grupul internaÈ›ional de investiÈ›ii Prosus. Peste 300 de milioane de oameni folosesc platformele OLX pentru a vinde È™i cumpăra, pentru a găsi locuri de muncă sau pentru a oferi servicii. Grupul OLX derulează mai multe platforme online în România, precum OLX.ro, care atrage peste 12 milioane de vizitatori pe lună, Storia.ro sau Autovit.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  OLX, parteneriat cu start-up-ul românesc Innoship pentru livrări în mai multe pieÈ›e din Europa