Lectură de un minut

07 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Olx desființează 800 de locuri de muncă

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Olx Group, divizia de piețe online și de anunțuri de mica publicitate a companiei Prosus, a redus aproximativ 800 de locuri de muncă la nivel global.

Sursa foto: Unsplash

Măsura de vine în contextul în care compania a început să închidă operațiunile unității sale de afaceri din domeniul auto, Olx Autos, pe unele piețe, după ce a explorat îndelung potențiali cumpărători și investitori, a aflat TechCrunch și a fost confirmată de companie, potrivit TechCrunch.com.

Compania cu sediul la Amsterdam, care operează în peste 30 de țări din întreaga lume, a început recent să informeze angajații vizați cu privire la disponibilizări. Acestea nu sunt limitate la o anumită piață sau divizie.

Un purtător de cuvânt al Olx a confirmat disponibilizările pentru TechCrunch și a declarat că acestea au rezultat în urma deciziei de a ieși din Olx Autos, anunțată în luna martie.

Cu toate acestea, Olx Group nu a putut găsi potențiali cumpărători sau investitori pe alte piețe, ceea ce înseamnă că firma și-a închis operațiunile din Argentina, Mexic și Columbia.

Deși Olx Autos va continua să vândă vehicule pe aceste piețe, compania nu va accepta tranzacții noi, după cum se precizează pe site-ul Olx Argentina. În ceea ce privește celelalte piețe, nu este clar ce se va întâmpla în continuare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Olx desființează 800 de locuri de muncă