Lectură de un minut

05 Mai 2022 - Știri și Noutăți

Olivier Van Houtte este noul CEO al Cargus

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Cargus îl numește pe  Olivier Van Houtte în funcția de CEO al companiei de curierat. Cu o experiență de 20 ani în poziții de conducere în companii internaționale din Europa și SUA, precum GE, DuPont sau Johnson & Johnson, Olivier Van Houtte s-a implicat cu profesionalism în proiecte majore de restructurare, integrare și transformare.

Expertiza sa vizează companii sau filiale europene care au între 100 - 500 milioane de euro active în bunuri de folosință îndelungată, industria alimentară sau activități de distribuție specializată și transport, deținute de fonduri de investiții sau de firme cu capital privat.

Olivier Van Houtte preia rolul de CEO de la Jarosław Śliwa, care a condus Cargus timp de trei ani și jumătate, contribuind la transformarea companiei.

În Cargus, Olivier Van Houtte își va concentra eforturile pe accelerarea dezvoltării financiare a companiei, având ca prioritate extinderea rețelei SHIP & GO și, astfel, lansarea serviciilor Out-of-Home (OOH), dar și implementarea rețelei de lockere (APM) – modalități competitive și sustenabile de livrare, precum și pe extinderea și dezvoltarea companiei de curierat la nivel internațional.

Toate investițiile și eforturile echipei Cargus din ultimii ani au condus la obținerea celei mai bune rate de livrare de pe piața din România: 92% din toate livrările Cargus ajung la destinatari a doua zi după preluare.

Cargus este cea mai experimentată companie de pe piața de curierat rapid din România. Compania s-a extins de-a lungul celor 30 de ani de activitate, având în prezent peste 5.000 de angajați și colaboratori care oferă servicii de curierat printr-o rețea națională de 750 Ship & Go, unde clienții pot ridica sau trimite pachete pentru livrare, cinci centre naționale de sortare, 49 de centre operaționale și o echipă de peste 2.500 de curieri care efectuează peste 50 de milioane de livrări pe an.

La începutul anului 2019, Cargus a fost preluat de Mid Europa Partners Investment Fund, unul dintre cei mai activi investitori din România.

Citeste si:
Sameday a lansat propria aplicație de livrare, o investiție de un milion de euro
Sameday a lansat propria aplicație de livrare, o investiție de un milion de euro
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Olivier Van Houtte este noul CEO al Cargus