Lectură de 3 minute

17 Nov 2022 - Știri și Noutăți

OFICIAL| Când se deschide primul magazin Primark din România

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Primark, retailerul internațional de modă, a anunțat astăzi că primul său magazin din România va fi inaugurat în București în preajma sezonului sărbătorilor de iarnă. Mult-așteptatul magazin emblematic, situat în centrul comercial ParkLake, se va deschide pentru cumpărători pe 15 decembrie, de la ora 10.00. Inaugurarea marchează un reper important pentru Primark cu intrarea retailerului pe cea de-a 15-a piață, o continuare a planurilor sale ambițioase de extindere în Europa Centrală și de Est, unde România se va alătura altor piețe-cheie din Polonia, Republica Cehă și Slovenia. Primark a anunțat și un al doilea magazin în București, în centrul comercial AFI Cotroceni, care urmează să se deschidă în 2023.

Sursa foto: Primark

Noul magazin va crea 290 de locuri de muncă pentru economia locală din București, iar o serie de locuri de muncă cu jumătate sau normă întreagă sunt încă disponibile, inclusiv posturi de asistent retail la Primark, dar și posturi de conducere.

Noul magazin Primark din ParkLake București se va întinde pe o suprafață de 3.735 m2 împărțită pe două etaje și va aduce clienților din România, în premieră, formula unică Primark ce îmbină cele mai noi tendințe cu produse de primă necesitate la prețuri convenabile.

Cumpărătorii pot găsi cele mai noi articole de modă din sezonul toamnă-iarnă la prețuri convenabile, alături de renumitele piese de bază la un raport corect preț-calitate în categoriile de articole pentru femei, bărbați, copii și produse pentru casă, precum și produse de frumusețe și accesorii.

Multe din gamele de îmbrăcăminte prezente la Primark în ParkLake București fac parte din marca tot mai extinsă Primark Cares a retailerului, reprezentativă pentru angajamentul Primark de a crea produse sustenabile pentru buzunarul fiecăruia. Deja aproape 40% din hainele Primark sunt realizate din materiale reciclabile sau provenite din surse mai sustenabile, iar retailerul de modă s-a angajat să producă astfel 100% din gama de îmbrăcăminte până în 2030

Așteptăm cu nerăbdare să îi primim pe clienți în minunatul magazin din România într-o zi care va marca un moment de mare bucurie pentru compania noastră, lansarea pe cea de-a patra piață în Europa Centrală și de Est și pe cea de-a 15-a piață la nivel global.

Maciej Podwojski, Director Vânzări, Europa Centrală și de Est, Primark

Suntem încântați că noul nostru magazin se va deschide înainte de sezonul de sărbători. Fie că sunt articole de bază pentru întreaga familie, fie că sunt ținute festive de petrecere, suntem convinși că noii clienți din București vor iubi oferta noastră.

Citeste si:
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt planurile pentru 2024
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt planurile pentru 2024

Eduard Moise, Manager Magazin, Primark Bucharest ParkLake

Europa Centrală și de Est este o piață de creștere importantă pentru Primark. În prezent, retailerul are un magazin în Slovenia, două magazine în Cehia și trei magazine în Polonia, cu planuri să deschidă încă trei magazine în Polonia până la sfârșitul anului 2023. Planurile ambițioase ale Primark includ și lansarea retailerului pe cea de-a 16-a piață în 2023, în capitala slovacă Bratislava, amprenta totală din ECE ajungând astfel la 12 magazine pe cinci piețe.

Primark este un retailer de modă internațional cu peste 70.000 de angajați în 14 țări din Europa și SUA. Înființat în Irlanda în 1969 sub denumirea Penneys, Primark își propune să ofere opțiuni convenabile pentru fiecare, de la produse de bază de bună calitate la stiluri unicat pentru femei, bărbați și copii, la produse de frumusețe, articole pentru casă și accesorii. Din dorința de a crea experiențe retail extraordinare în magazine, Primark continuă să se extindă pe piețe noi și existente cu obiectivul de ajunge la un număr de 530 de magazine până la sfârșitul anului 2026, printre care noile piețe din România și Slovacia.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  OFICIAL| Când se deschide primul magazin Primark din România