Lectură de 2 minute

16 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Ofertă Mastercard: dacă plătești marțea cu cardul primești cashback 50 de lei

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Mastercard lansează programul Marțea Mastercard prin care, începând cu 16 ianuarie, toți posesorii de carduri Mastercard eligibile, emise în România, se pot bucura de cashback pentru achiziții efectuate în anumite industrii alese, în fiecare zi de marți a săptămânii.  

Sursa foto: Shutterstock.com

Un sondaj recent, comandat de Mastercard, relevă faptul că marțea este caracterizată de niveluri scăzute de energie și bună dispoziție, iar cumpărăturile reprezintă o modalitate eficientă de a îmbunătăți starea de spirit. Astfel, 54% dintre respondenți afirmă că achizițiile îi fac să se simtă mai bine în zilele mai puțin favorabile, iar 91% dintre români recunosc că diferite beneficii la comercianții preferați i-ar ajuta să-și îmbunătățească starea de spirit în zilele cu moral scăzut. Programul Marțea Mastercard răspunde acestei nevoi, oferind posesorilor de carduri Mastercard cashback de 10% la plata cu cardul înrolat în program, în limita a 50 RON. Nu există o valoare minimă sau maximă a tranzacției.

Programul cuprinde tranzacțiile efectuate marțea în perioada 16 ianuarie - 31 decembrie 2024 și constă în 4 campanii:

  • 16 ianuarie - 26 martie – Zilele destinate taxelor, impozitelor și plăților facturilor,
  • 2 aprilie - 25 iunie – Zilele pentru cumpărături de la magazine alimentare de proximitate și supermarketuri,
  • 2 iulie - 24 septembrie – Zilele dedicate plăților efectuate în locații fizice din afara României,
  • 1 octombrie - 31 decembrie – Zilele dedicate plăților online.

Programul include toți emitenții bancari din portofoliul Mastercard în România, iar deținătorii de carduri Mastercard eligibile*, emise în România, pot accesa beneficiile gratuit, prin înrolarea cardului pe priceless.com/marti. După înscrierea cardului și confirmarea afișată pe platformă, cashback-ul se aplică automat pe cardul înrolat, la plățile eligibile efectuate în zilele de marți ale campaniei, în anumite industrii alese, în limita a 50 RON per tranzacție. Nu este necesară înscrierea cardului pentru fiecare campanie în parte; odată înscris, posesorii de carduri vor putea participa automat la toate cele 4 campanii din program.

Mastercard este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Misiunea noastră este să generăm și să dezvoltăm o economie digitală atotcuprinzătoare, care să ofere tranzacții sigure, simple, inteligente și accesibile, în beneficiul tuturor, de pretutindeni. Conexiunile acoperă peste 210 țări și teritorii, astfel încât construim o lume sustenabilă care le oferă tuturor accesul la posibilități de neprețuit.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ofertă Mastercard: dacă plătești marțea cu cardul primești cashback 50 de lei