Lectură de 2 minute

19 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Obsentum a inaugurat primul boutique de parfumerie din regiunea de nord-est, la Palas Iași

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Palas Iași a adăugat în portofoliul său încă un brand important - boutique-ul parfumerie Obsentum. Locația a fost inaugurată recent, este prima din regiunea de nord-est și se adresează celor care iubesc parfumurile autentice și excentrice. 

Sursa foto: Obsentum/ IULIUS

Ansamblul mixed-use Palas Iași continuă strategia de consolidare a mixului de retaileri high-end prin inaugurarea unei noi locații premium. Este vorba despre Obsentum, care își extinde astfel rețeaua de boutique-uri de parfumerie și la Iași. Noul spațiu se adaugă celor 9 parfumerii de nișă ale brandului și ocupă o suprafață de 273 mp. Obsentum din Palas Iași le oferă clienților săi acces către toate experiențele de cumpărare premium care definesc conceptul.

„Inaugurarea parfumeriei Obsentum în Palas Iași reprezintă modul festiv prin care încheiem anul din perspectiva strategiei de consolidare a portofoliului de branduri, an în care am atras opt nume foarte mari și așteptate în regiune pe segmentul premium fashion și entertainment. Acum, la final de an, ne bucurăm că putem să răsplătim publicul din întreaga regiune și din Republica Moldova pentru încrederea acordată de-a lungul timpului, aducându-le aproape o gamă variată de parfumuri exclusiviste și produse de beauty de top”, a declarat Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

Astfel, Obsentum aduce în atenţia consumatorilor locali o listă de branduri exclusiviste precum Jo Malone London, Initio, Parfums de Marly, Frederic Malle, Tiziana Terenzi, V Canto, Memo, Jul et Mad, Laurent Mazzone, Atelier des Ors. În plus, iubitorii de parfumuri de nişă pot găsi şi alte branduri deja cunoscute precum Creed, Kilian, Tom Ford, Amouage, Xerjoff, Casamorati. Magazinul oferă o zonă dedicată de beauty (make-up, grooming şi skin care) susţinută de branduri de lux: La Mer, Tom Ford, 111 Skin, cât şi de arome, precum Dr. Vranjes,Tiziana Terenzi Candles, Jo Malone London.

Primul magazin Obsentum a fost deschis în 2016, în zona duty free a Aeroportului Otopeni, zona plecări internaţionale, şi face parte din grupul Millenium Pro Design, unul dintre liderii europeni din domeniul travel retail (acţionar Gebr. Heineman).

În rețeaua IULIUS, Obsentum are locații în Iulius Town Timișoara și Iulius Mall Cluj.

Inaugurat în anul 2012, Palas Iaşi reprezintă primul proiect mixed-use realizat în România, în urma unei investiţii în valoare de peste 320 milioane de euro a companiei IULIUS. Situat în centrul Iaşului, Palas include: peste 270 de magazine, şapte clădiri de birouri clasa A (75.600 mp), un centru de evenimente, hotel de 4 stele, restaurante și cafenele tematice, parc de 50.000 mp, carusel, patinoar sezonier și alte facilități de timp liber, precum și cea mai mare parcare subterană din România, cu peste 2.500 de locuri. Prin mixul inedit și complex de shopping și entertainment, Palas atrage anual peste 20 milioane de vizite din întreaga regiune şi de peste graniţe.

Citeste si:
L'Oréal investește în brandul chinezesc de parfumuri To Summer
L'Oréal investește în brandul chinezesc de parfumuri To Summer
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Obsentum a inaugurat primul boutique de parfumerie din regiunea de nord-est, la Palas Iași