Astfel, printre produsele cu cele mai mari reduceri se numără bucățile cele mai căutate, cum ar fi T-bone (-30%), bavetă de mânzat (-50%) sau mușchi de capră (-40%).
De Black Friday, ca și în cazul tuturor comenzilor plasate pe Obor21.ro, clienții pot rezerva bucățile de carne preferate, asigurându-se astfel menținerea unui flux axat pe sustenabilitate, eliminarea risipei alimentare și consum local.
,,Este prima dată când organizăm o astfel de campanie de reduceri. Ne dorim ca și mai mulți români să descopere conceptul nostru Meatbooking – rezervare înainte de sacrificare. Dincolo de asta, vrem să încurajăm publicul să testeze carnea de la țară, adusă la oraș în condiții de trasabilitate clară, sigure, de secol XXI, cum ne place nouă să spunem, și astfel să beneficieze atât de un gust autentic, savuros, de o calitate superioară, dar și să devină susținători ai producției locale și promotori ai unui consum responsabil, ca și noi'', a precizat Florian Mateiță, fondator Obor21.ro.
Obor21.ro vrea să extindă aria de livrare
În prezent, Obor21.ro acoperă, pe lângă zona Capitalei și Ilfov, alte șase orașe: Ploiești, Constanța, Galați, Brăila, Buzău și Focșani. De asemenea, pentru sezonul estival, livrările au fost extinse în localitățile de pe întreg litoralul, de la Năvodari până la Vama Veche.
Pentru perioada următoare, Obor21.ro vizează dezvoltarea unor puncte logistice noi, care să facă posibilă extinderea livrării și către vestul și centrul țării. Astfel, în a doua parte a lui 2021, concomitent cu consolidarea poziției în zona București-Ilfov, Obor21.ro își propune să investească în prezența în noi orașe, respectând conceptul care stă la baza businessului – carne rezervată și livrată proaspătă consumatorului final exclusiv prin curier, în condiții de temperatură controlată, în cel mult 72 de ore de la sacrificare.
Platforma Obor21.ro a fost lansată în luna februarie 2020 de către Iunia și Florian Mateiță, cu o investiție inițială de peste 80.000 euro.
Carnea rezervată prin intermediul Obor21.ro provine în cea mai mare parte din gospodăriile țărănești din județele Botoșani și Suceava. De asemenea, fiecare etichetă conține informații detaliate despre proveniența produselor, inclusiv satul unde a fost crescut animalul sacrificat, precum și data sacrificării, data ambalării în vid și data expirării produsului.