Lectură de 3 minute

16 Jul 2024 - Știri și Noutăți

Oana Bejan, noul Country Topline Unit Leader în cadrul Danone România, o româncă ce face parte din companie de peste 10 ani

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Danone România anunță o nouă schimbare în cadrul companiei și, începând cu luna iunie, Oana Bejan devine Country Topline Unit Leader Danone România. 

Sursa foto: Danone România

Cu o experiență de peste 18 ani în FMCG, Oana, în calitate de Head of Retail & Sales Force a coordonat echipa de vânzări a companiei si relația cu clienții de retail modern, aducând valoare adăugată prin proiecte cross-functionale menite să crească vânzările și să diferențieze compania într-o piață dinamică. În noul său rol, Oana Bejan va coordona operațiunile comerciale ale companiei, iar experiența sa vastă în FMCG, atât în retail cât și în producție, va fi esențială în menținerea și consolidarea poziției de lider a Danone pe piața locală.

Oana Bejan și-a început cariera în Danone România în 2013 și a ocupat diverse funcții de conducere în departamentul de vânzări, contribuind la dezvoltarea companiei și la consolidarea poziției de lider pe segmentele de iaurt și produse pe bază de plante. De asemenea, a contribuit semnificativ la inițiativele de inovație și adaptare la piață, inclusiv în contextul provocărilor aduse de inflație și schimbările comportamentului consumatorilor din ultimii ani.

Danone România subliniază un angajament puternic față de sănătate și bunăstare, concentrându-se pe produsele care susțin un stil de viață sănătos și pe implementarea practicilor sustenabile. Angajamentul companiei pentru excelență se reflectă în selecția atentă a ingredientelor, garantând că fiecare produs Danone îndeplinește cele mai înalte standarde internaționale de calitate și siguranță alimentară.

Anul acesta Danone România aniversează 25 de ani de producție locală. Parcursul companiei a fost definit de investiții constante, inovație continuă și preocupare pentru calitatea produselor, susținând permanent comunitățile în care activează. Fabrica din București, care a devenit cea mai performantă fabrică Danone din Europa, folosește 100% lapte românesc de la gospodari și fermieri locali și asigură produse lactate pentru România și alte 14 țări europene.

Danone este ccompanie în domeniul alimentelor și băuturilor, care activează în trei categorii de produse axate pe sănătate, cu o creștere rapidă și în tendințe: Produse lactate proaspete, Produse pe bază de plante, Ape și Nutriție specializată. Cu peste 96.000 de angajați și produse vândute în peste 120 de piețe, Danone a generat vânzări de 27,6 miliarde de euro în 2023. Portofoliul Danone include mărci internaționale de top (Actimel, Activia, Alpro, Aptamil, Danette, Danio, Danonino, Evian, Nutricia, Nutrilon, Volvic, etc.), precum și mărci locale și regionale puternice (Aqua, Blédina, Bonafont, Cow & Gate, Mizone, Oikos și Silk).

Danone a achiziționat fabrica de lactate Miorița din București în anul 1996 si a produs primul iaurt in anul 1999 dupa 3 ani de investitii in modernizarea și retehnologizarea acesteia. În prezent, 1 milion de iaurturi sunt distribuite către consumatorii români, dar și către alte 14 piețe europene. Danone România procesează anual peste 60.000 tone de litri de lapte 100% românesc colectat de la 22 de ferme mari și peste 220 de gospodari. Danone este prezent pe piața românească cu produse lactate proaspete (Danone, Activia, Danonino, Actimel), produse pe bază de plante (Alpro), precum și cu produsele alimentare pentru bebeluși și nutriție specializată (Aptamil, Milupa, Forticare).

Citeste si:
Alegeri 2024 | Alina Donici, Artesana: Nu există afaceri sănătoase fără predictibilitate și infrastructură adecvată
Alegeri 2024 | Alina Donici, Artesana: Nu există afaceri sănătoase fără predictibilitate și infrastructură adecvată
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Oana Bejan, noul Country Topline Unit Leader în cadrul Danone România, o româncă ce face parte din companie de peste 10 ani