Lectură de 4 minute

15 Jul 2024 - Știri și Noutăți

O nouă colecție Sabon în magazine: ce arome sunt combinate acum de producătorul israelian

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Noua colecție SABON, în ediție limitată, este o interpretare artistică liberă a spiritului parizian. 

Sursa foto: Sabon România

Sunny Cocktail se deschide cu un amestec tonic de grapefruit, coajă de lămâie și portocală proaspăt stoarsă, cu trei esențe de bază: Grapefruit – Violetă – Mosc.

Ingredientul-vedetă: extractul organic de flori de tei

Toate produsele de îngrijire din această nouă colecție în ediție limitată sunt infuzate cu extract organic de flori de tei cu efect liniștitor, relaxant.
Teiul este emblematic pentru Paris. Frunzele sale în formă de inimă te întâmpină pe trotuare, precum și în zonele celebre are orașului, cum ar fi Jardin du Palais-Royal sau Place des Vosges. Din secolul al XVII-lea, teiul a fost muza arhitecților peisagistici din spatele celor mai faimoase grădini franceze, în special al celor din secolul al XVIII-lea, care au avut un moment de glorie sub Ludovic al XIV-lea și grădinarul său principal, André Le Nôtre.

Ce conține noua colecție

  • Ulei de duș

Descoperă o mică minune a Parisului prin acest ulei de duș luxos! Îmbogățită cu patru uleiuri naturale – jojoba, avocado, germeni de grâu și măsline – spuma liniștitoare infuzează întreaga experiență a dușului cu bucuriile verii petrecute într-un oraș romantic. Noul ulei de duș Sunny Cocktail în ediție limitată conține extract organic de flori de tei, cu efect calmant pentru piele.

  • Scrub de corp

În mijlocul deșertului, apa Mării Moarte este o sursă luxuriantă de minerale prețioase și micronutrienți esențiali pentru bunăstarea pielii. La SABON, am surprins proprietățile vindecătoare ale Mării Moarte în exfoliantul nostru pentru corp: formula sa iconică din 1997 este fuziunea perfectă între sărurile de la Marea Moartă și trei uleiuri botanice organice, pentru un efect incredibil de catifelant și hrănitor.

  • Lapte de corp

Celebrează micile miracole de zi cu zi, experimentând plăcerea unică a unei mângâieri catifelate pe piele. Laptele nostru de corp te ajută să ai o piele moale și radioasă, datorită unui cocktail natural de ingrediente botanice. Care este formula magică? Ulei de migdale hrănitor și lapte de ovăz reparator. Noua ediție limitată Sunny Cocktail a laptelui de corp este infuzată cu extract organic de floare de tei, pentru o senzație de bucurie, dar și de calm.

  • Body Gelée

Conținând extract hidratant de aloe vera, extract organic liniștitor de floare de tei și ulei de avocado reînnoitor, Body Gelée îți va răsfăța pielea, în timp ce efectul de răcorire te va reîmprospăta instantaneu.

  • Cremă de mâini

Simte pe pielea ta textura încântătoare și formula luxoasă special dezvoltată pentru a-ți hrăni și înmuia mâinile. În centrul formulei noastre de vis, untul de shea repară pielea, în timp ce extractul de aloe vera reface gradul de hidratare, iar extractul organic de flori de tei calmează pielea. Îmbunătățită cu parfumul Sunny Cocktail, această cremă de mâini minunată se absoarbe rapid, fără reziduuri lipicioase.

  • Eau de SABON

Dezvăluie și răspândește bucurie în fiecare zi cu Eau de SABON, apă de toaletă revigorantă care îmbunătățește starea de spirit, inspirată de parfumul nostru în ediție limitată Sunny Cocktail. Poartă Eau de SABON ca atare sau combin-o cu alte produse de corp SABON, ca o notă finală parfumată. Mai concentrată decât un mist de corp, dar mai ușoară decât un parfum, Eau de SABON oferă o prezență proaspătă care emană exuberanță.

Citeste si:
Schimbǎri în echipa de conducere Lensa: Florin Melinte, noul Deputy CEO, vine de la Tesla
Schimbǎri în echipa de conducere Lensa: Florin Melinte, noul Deputy CEO, vine de la Tesla
  • Aromă de cameră

O nouă eră a parfumurilor de cameră a început pentru a spori senzualitatea casei tale. Învăluie-ți livingul, dormitorul, baia, biroul sau orice alt spațiu cu parfumul magnific al noii colecții ediție limitată Little Marvels of Paris de la SABON: lasă bețișoarele de lemn să absoarbă și să difuzeze parfumul persistent Sunny Cocktail. Produsul încântă toate simțurile: miroase nemaipomenit, iar ambalajul difuzorului de aromă e minunat proiectat, ideal pentru a fi dăruit celor dragi, pentru plăcerea proprie și pentru a oferi un strop de miraj momentelor speciale.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  O nouă colecție Sabon în magazine: ce arome sunt combinate acum de producătorul israelian