Lectură de 2 minute

19 Apr 2024 - Știri și Noutăți

O inițiativă pentru un mediu mai curat – SARANTIS GO

Advertorial

Abonează-te pe  

Grija pentru mediul înconjurător și protejarea naturii au devenit priorități în societatea contemporană, ignorarea acestora reprezentând o problemă ce necesită soluții imediate. Companiile care își iau în serios responsabilitatea față de viitorul planetei aduc o contribuție esențială la protejarea mediului, servind drept model pentru întreaga comunitate. Un exemplu elocvent al acestui angajament este evenimentul Sarantis GO (Green Organisation), organizat de Sarantis România cu sprijinul Let’s Do It România, aflat la a treia ediție.

Sursa foto: Sarantis

Sarantis România, un nume recunoscut în industrie pentru produsele de îngrijire personală, cosmetice, dar și produse de uz casnic, a strâns peste 60 de angajați și membrii ai familiilor acestora pentru a curăța zona din jurul lacului Mogoșoaia. Evenimentul ce a avut loc anul acesta in data de 12 aprilie, a fost o adevărată desfăsurare de forțe, un spectacol de solidaritate și acțiuni concrete pentru un mediu mai curat.

Sarantis GO înseamnă mai mult decât o curățenie a spațiilor din natură, acțiunea evidențiind implicarea comunității în acest proces, având un puternic impact în educarea și sensibilizarea publicului în ceea ce privește importanța protejării mediului înconjurător. În cadrul evenimentului s-au colectat peste 300 de saci menajeri, conținând obiecte din plastic și alte materiale dăunătoare naturii.

Astăzi ne-am adunat cu un obiectiv clar, acela de a aduce o contribuție semnificativă la îmbunătățirea calității mediului înconjurător. Ne dorim să inspirăm comunitățile locale, arătându-le că schimbarea începe cu fiecare dintre noi, cu fiecare inițiativă și acțiune întreprinsă, oricât de mică ar fi aceasta.”, a declarat Adriana Ilioiu, Director de Marketing Sarantis România.

Prin astfel de inițiative, Sarantis România demonstrează angajamentul său față de protejarea naturii și contribuie la promovarea unui comportament responsabil și sustenabil.

Prima ediție a evenimentului Sarantis GO s-a desfășurat în împrejurimile pădurii Băneasa din nordul capitalei, cea de-a doua ediție a vizat pădurea Lucianca situată pe șoseaua București – Târgoviște, iar anul acesta angajații împreună cu membrii familiilor lor s-au adunat în jurul lacului Mogoșoaia, o zonă extrem de tranzitată, o oază de liniște și relaxare. Ca în fiecare an, FINO a venit în ajutor, punând la dispoziția voluntarilor saci menajeri fabricați din 100% plastic reciclat și întreg echipamentul necesar.

Citeste si:
Coreenii de la KORIKA sunt de acum pe Notino: ce cosmetice găsim în magazine
Coreenii de la KORIKA sunt de acum pe Notino: ce cosmetice găsim în magazine

Adoptând acest mod de a gândi și a acționa, fiecare dintre noi poate aduce o contribuție semnificativă la protejarea mediului înconjurător și la îmbunătățirea calității vieții, nu doar pentru noi înșine, ci și pentru cei din jurul nostru.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  O inițiativă pentru un mediu mai curat – SARANTIS GO