Lectură de un minut

13 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Numărătoarea inversă până la Crăciun: Sabon lansează Calendarul Advent

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Sabon dă startul numărătorii inverse până la Crăciun și lansează Calendarul Advent.

Sursa foto: Sabon

Produse de îngrijire a pielii, produse de baie sau de corp pentru fiecare zi ce precede Crăciunul se află în spatele celor 24 de ”uși”.

Recent, Sabon a lansat o nouă gamă de scruburi pentru exfolierea scalpului. Tratamentul vegan pentru păr ajută la a exfolia pielea capului, a o detoxifica și a îndepărta impuritățile acumulate zilnic.

În plus, acestei game i se adaugă și un număr de 12 noi parfumuri inspirate de aromele Sabon reprezintă noua gamă de parfumuri de cameră a retailerului.

Nu în ultimul rând, e de menționat și noua colecție capsulă EAU de SABON în ediție limitată prezintă trei parfumuri: Nufăr și floare de portocal, Neroli & Yuzu ș Grapefruit și piper roz.

Povestea SABON a început odată cu realizarea manuală a săpunurilor de casă, după o reţetă australiană veche de 70 de ani, vândute proaspete şi la kilogram. SABON s-a specializat în crearea unei experienţe personalizate şi palpitante, în dezvoltarea de produse de îngrijire pentru trup şi suflet, considerând de asemenea că mediul ambiental face parte integrantă din această experienţă.

Citeste si:
Brandul românesc Pufina ”îmbracă haine de sărbătoare” și lansează hârtia igienică cu miros de brad
Brandul românesc Pufina ”îmbracă haine de sărbătoare” și lansează hârtia igienică cu miros de brad

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Numărătoarea inversă până la Crăciun: Sabon lansează Calendarul Advent