Lectură de un minut

20 Jan 2023 - Știri și Noutăți

Noutate sau nu?! Ce jucării putem găsi în magazinul online Zalando

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Zalando și-a îmbogățit gama de produse cu jucării, pentru a oferi clienților posibilitatea de a cumpără, dintr-o dingură vizită, tot ceea ce au nevoie. 

Sursa foto: unsplash.com

Clienții pot cumpăra jucării de pe platforma germană de modă, inclusiv branduri mari precum Lego și Mattel. Deși pare a fi o noutate, se pare că existența jucăriilor pe Zalando datează de mai mult timp, scrie RetailDetail.eu.

„Oferim clienților o selecție de jucării încă din 2019”, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei, Gilbert Kreijger.

Ca atare, jucăriile și păpușile vor fi, de asemenea, la vânzare pe unele piețe, ca parte a ofertei de stil de viață a retailerului. Însă accentul în categoria copii va rămâne în continuare pe textile, accesorii și încălțăminte, subliniază Kreijger.

Ca „punct de plecare pentru modă”, Zalando vrea să fie destinația în care consumatorii merg „pentru toate nevoile lor de modă și stil de viață”.

Cu toate acestea, platforma germană nu are ambiții reale de magazine precum Bol.com sau Amazon.

„La nivelul întregii companii, accentul rămâne pe produse de modă, frumusețe și stil de viață”, transmite Zalando.

Citeste si:
Unilever montează panouri fotovoltaice și un nou sistem de paletizare cu peste 10 milioane de euro la fabrica din Ploiești
Unilever montează panouri fotovoltaice și un nou sistem de paletizare cu peste 10 milioane de euro la fabrica din Ploiești
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Noutate sau nu?! Ce jucării putem găsi în magazinul online Zalando