Lectură de un minut

10 Sep 2020 - Știri și Noutăți

Noul serviciu Glovo Prime, cu testare gratuită în luna septembrie

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Glovo, aplicațe de servicii de livrare rapidă, oferă utilizatorilor posibilitatea de a încerca gratuit serviciul Glovo Prime, pe parcursul lunii septembrie. Glovo Prime, lansat în luna iunie, oferă livrări nelimitate pentru comenzile pe care aceștia le plasează la restaurantele și magazinele selectate în baza unui abonament lunar de 29,99 lei. 

Utilizatorii care nu sunt abonați Glovo Prime se pot bucura de beneficiile acestui serviciu pe toată durata lunii septembrie, gratuit, urmând ca din luna octombrie să aibă posibilitatea să prelungească abonamentul pentru 29,99 lei pe lună. Livrarea este gratuită pentru comenzile plasate la restaurantele și magazinele marcate în aplicație dacă valoarea lor depășește 45 de lei în cazul restaurantelor și magazinelor și 150 de lei în cazul supermarketurilor.

Serviciul Glovo Prime se poate activa direct din aplicația Glovo, în secțiunea Glovo Prime din contul de client, iar abonamentul se va reînnoi automat la fiecare 30 de zile, din momentul înregistrării. Cardul cu care se plătește abonamentul poate fi schimbat, iar utilizatorii se pot dezabona oricând doresc.

Glovo este o platformă de livrare rapidă care îți permite să cumperi, să trimiți și să primești orice produs, din și în perimetrul orașului în care te afli. Lansată în Barcelona, compania este prezentă în 298 orașe din 22 țări din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud, Africa și Africa Subsahariană. Glovo are peste 2,5 milioane de utilizatori lunari activi, 50.000 de curieri activi și peste 25.000 de parteneri asociați din întreaga lume.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Noul serviciu Glovo Prime, cu testare gratuită în luna septembrie