Lectură de un minut

05 Oct 2016 - Știri și Noutăți

Sabon a deschis saptamana asta cel mai mare magazin din tara

Abonează-te pe  

Sabon, retailer specializat in produse de ingrijire si cosmetice naturale, a deschis in judetul Iasi cel mai mare magazin din tara, dupa o investitie de 100.000 de euro.

sabon romania

Noul magazin este situat in complexul Atrium Palas Mall, la parterul centrului comercial si are o suprafata de 64 de metri partati.

Cea de-a treisprezecea locatie este prima din regiunea de nord-est a tarii.

Sabon pune la dispozitia clientilor produse de ingrijire corporala si pentru ten, facute din ingrediente naturale, care se recomanda atat segmentului feminin, cat si celui masculin.

Sabon a ajuns in Romania in 2005, cand deschidea primul magazin. In prezent unitati romanesti Sabon sunt deschise in Bucuresti (sapte), in Ploiesti (doua) si in Cluj-Napoca, Galati, Iasi, Constanta (cate unul). Istoria productiei de cosmetice Sabon dateaza din 1997, in Israel odata cu fabricarea primelor sapunuri de casa dupa o reteta veche de sapte decenii.

La nivel mondial sunt peste 150 de magazine cu brandul Sabon.

sabon romania magazin

Citeste si:
Arome de sărbători: noua colecție Sabon de Crăciun
Arome de sărbători: noua colecție Sabon de Crăciun

Conform wall-street.ro, ansamblul comercial Palas Iasi, deschis in mai 2012 este cea mai mare investitie imobiliara din afara Capitalei. Costurile de investitie depasesc peste 265 milioane de euro. Situat in centrul judetului Iasului, centrul urbanistic Palas adaposteste peste 270 de magazine, sase cladiri de birouri clasa A, sali de evenimente, un hotel de 4 stele si un parc de 50.000 metri patrati.

Sursa foto: facebook Sabon Romania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Sabon a deschis saptamana asta cel mai mare magazin din tara