Lectură de un minut

03 Apr 2018 - Știri și Noutăți

Noua gama de vinuri spumante in portofoliul ZAREA - I Love

Abonează-te pe  

Compania ZAREA a introdus in portofoliu colectia I Love. Aceassta va cuprinde doua sortimente noi -  Tamaioasa Romaneasca si Muscat Rose -  vinuri spumante de inalta calitate, realizate prin metoda speciala de obtinere a spumantelor din struguri aromati prin fermentarea mustului. Procesul de fermentatie este oprit prin refrigerare, ceea ce permite protejarea aromelor si zaharurilor naturale, asigurand cel mai ridicat nivel de calitate pentru acest tip de spumante dulci.

Emil Popescu, Presedinte ZAREA a declarat: „Credem ca iubitorii vinurilor spumante ar trebui sa se bucure in fiecare zi de gust, de senzatia efervescenta si racoroasa a unui vin proaspat, nu numai cu ocazia sarbatorilor, aniversarilor sau a momentelor speciale. Orice ocazie este potrivita pentru a savura un vin spumant, fie o cina cu cei dragi, fie alaturi de un desert, fie pur si simplu pentru a te relaxa dupa o zi plina. Lansarea colectiei I Love face parte din proiectul nostru pe termen lung de a „imprieteni” consumatorii cu vinurile spumante, de a le oferi oportunitatea de a se bucura de gust, nu doar de a marca un moment de sarbatoare ciocnind un pahar. Ii indemnam sa se racoreasca cu stil, oricand, dar nu oricum, ci cu vinuri aromate obtinute din soiuri sau cupaje speciale, realizate prin tehnologii deosebite, in ambalaje smart casual”.

Vinurile deja au fost medaliate la Concursul International China Wine & Spirits Awards (CWSA) 2018, cea mai importanta competitie din Asia si Europa, la care participa peste 100 de tari: Medalie de Aur Tamaioasa Romaneasca si Medalie de Argint Muscat Rose.

ZAREA S.A este cel mai inovator si mai dinamic producator de spumante si spirtoase din Romania, fiind liderul de piata in categoria spumante.

i love vinuri spumante dulci zare

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Noua gama de vinuri spumante in portofoliul ZAREA - I Love