Lectură de 2 minute

14 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Noua colecție Reserved: ce haine găsim în magazine

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Iarna care se apropie cu pași repezi este descrisă de look-uri ce jonglează cu stilul pur newyorkez. Pe baza acestei tendințe populare, Reserved a elaborat o colecție care se concentrează pe item-uri perfecte atât pentru locul de muncă, cât și pentru evenimentele deosebite.

Sursa foto: Reserved/ Facebook

Gama de îmbrăcăminte conține o serie de articole ideale overlayering-ului, oferind o multitudine de stiluri. Totodată, colecția conține și piese care pot fi combinate în funcție de personalitatea ta, astfel încât la final vei avea un look unic. Detaliile sunt alternate subtil, astfel încât vei descoperi o croială clasică, specifică garderobei bărbătești, alături de tricoturi lurex, denim strălucitor, paiete sau modele mai izbitoare de culoare argintie.

Paleta de culori este dominată de negru și gri, cu accente de roșu și albastru. Modelele rămân delicate și clasice, complimentate de pattern-uri neconvenționale și croieli moderne. Blazerele sunt voluminoase și au umeri largi, încurajând experimentarea cu construcția de siluete stratificate. Piesele de seară pot constitui și ținute casual – de exemplu, un top cu paiete poate fi combinat cu un pulover sau o rochie ajurată din lurex.

Accesoriile includ eșarfe tricotate cu ciucuri, genți mici și cizme cu toc înalt sau cu motive de piele de crocodil. Acestea îndeplinesc atât o funcție practică, cât și una stilistică.

Gama masculină a fost creată pentru bărbații care se află mereu în mișcare, sunt versatili și practici. Articolele combină stilul casual, workwear, sport și streetwear. Colecția este ideală pentru outfit-uri overlayered datorită selecției largi de pulovere, cardigane și îmbrăcăminte exterioară - cum ar fi jachete de puf și parka cu funcționalitate ridicată. Pantalonii sunt din denim și chino și au buzunare încăpătoare și un fit straight. Detaliile fac diferența - imprimeul tridimensional, tricotul caracteristic melange, structurile de pulover și căptușeala jachetei de puf.

Paleta de culori este în concordanță cu atmosfera newyorkeză. Bejul și griul sunt îmbinate cu albastrul denim și verdele ca de sticlă. Un minimalism coloristic ce permite cele mai variate apariții, în funcție de starea de spirit.

Cele mai noi colecții Reserved sunt disponibile în orice magazin Reserved din țară și online pe reserved.com.

Citeste si:
Francezii de la Groupe Atlantic deschid prima fabrică din România cu o investiție de 60 de milioane de euro
Francezii de la Groupe Atlantic deschid prima fabrică din România cu o investiție de 60 de milioane de euro
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Noua colecție Reserved: ce haine găsim în magazine