Lectură de un minut

06 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Noua colecție Crocs, dedicată fanilor Harry Potter: Dark Arts, cu 6 charm-uri Jibbitz și simbolul Talismanelor Morții 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

În ton cu sărbătoarea de Halloween ce tocmai a trecut, Crocs a lansat o colecție intitulată Dark Arts, inspirată de Harry Potter. Venind dintr-un univers plin de farmece și magie, noile item-uri sunt potrivite pentru oricine, nu doar pentru fanii Harry Potter. 

Sursa foto: Crocs

Printre caracteristicile principale ale colecției se numără designul elegant, confortul excepțional oferit de cele mai inovatoare tehnologii Crocs și nu în ultimul rând, estetica impecabilă.

Colecția Dark Arts are în centrul atenției modelele Harry Potter Classic Clog și Harry Potter Cozzzy Sandal. Harry Potter Classic Clog este o pereche unică de încălțăminte, care aduce accente de magie în garderoba oricărui fan al seriei.

Aceasta este inspirată de lumea întunecată a vrăjitoarelor și vrăjitorilor care au explorat limitele farmecelor. Modelul vine însoțit de 6 charm-uri Jibbitz, inclusiv o mască Death Eater 3D. Mai departe, modelul Harry Potter Cozzzy Sandal este creat pentru cei pasionați de rarități și mister. Căptușeala moale și călduroasă asigură confort, iar designul cu 2 curele adaugă un plus de stil și funcționalitate.

Item-ul este un omagiu adus personajelor celebre din serie, având incluse 6 charm-uri Jibbitz, printre care un simbol Deathly Hallows și charm-uri care luminează în întuneric.

Colecția Dark Arts este disponibilă în magazinele Crocs și retailerii selectați, fiind totodată disponibilă și online pe crocs.com.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Noua colecție Crocs, dedicată fanilor Harry Potter: Dark Arts, cu 6 charm-uri Jibbitz și simbolul Talismanelor Morții