Lectură de 2 minute

20 Sep 2019 - Știri și Noutăți

Nou design al magazinului Peek & Cloppenburg din Baneasa Shopping City

Abonează-te pe  

Pe 19 septembrie s-a redeschis magazinul Peek & Cloppenburg din Baneasa Shopping City, centrul comercial din nordul Capitalei.

Pentru ca experienta de shopping la Peek & Cloppenburg trebuie sa te faca sa te simti ca un VIP, redeschiderea magazinului mentine aceleasi standarde. De la covorul rosu si aranjamentele florale spectaculoase de la intrare pana la candy bar-ul si make-up cornerul din interior, completate de cadourile surpriza, voucherele de discount, clientii vor avea in aceste zile experiente menite sa sublinieze stilul sofisticat al Peek & Cloppenburg.

Noile tendinte ale sezonului primesc o reprezentare completa pe cele doua etaje ale magazinului de 3.805 metri patrati, unde fiecare vizitator are acces la cele mai ravnite elemente vestimentare ale brandurilor.
Piata din Romania are un potential semnificativ in planurile noastre de dezvoltare si tocmai de aceea intensificarea actiunilor locale a devenit o prioritate. Suntem incantati de parcursul companiei de la intrarea noastra pe piata din Romania si am asteptat cu interes redeschiderea magazinul nostru in Baneasa Shopping City. Suntem nerabdatori sa le prezentam clientilor nostri noua imagine a magazinului, mai ales ca aceasta noua investitie in magazinul din Baneasa a venit absolut firesc.”, mentioneaza Paul Portner, Director Retail Management at Peek & Cloppenburg.
Peste 200 de marci internationale de top, cat si proprii precum Jake`s creeaza harta de shopping in noul magazin Peek & Cloppenburg. De la marcile exclusive, la demonstratiile stilistice ale caselor Guess, Scotch & Soda, Ted Baker, Tommy Hilfiger, Under Armour, la stilul iconic al caselor Armani, Coccinelle, DKNY, Lacoste, Love Moschino, pana la noile definitii estetice pentru echipamentul sportiv oferite de Adidas, FILA, Nike, Reebok, fiecare vizitator, indiferent de preferintele vestimentare, primeste acces la noile colectii.
Peek & Cloppenburg, retailerul independent din industria modei, este o companie de familie, lider de piata pe segmentul vestimentar superior cu 16.000 de asociati si cu peste 140 de magazine in 15 tari din Europa.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Nou design al magazinului Peek & Cloppenburg din Baneasa Shopping City